Training Leidinggeven op Uitvoerend Niveau

Praktische training voor succesvol leidinggeven

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Leidinggeven aan mensen met uitvoerende taken is een hele uitdaging. U moet snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en taken. Wilt u effectief leidinggeven en mensen motiveren naar betere resultaten? In deze training leert u alle aspecten van leidinggeven, bijvoorbeeld hoe u duidelijk instructies geeft en hoe u als team topprestaties levert. U oefent veel met situaties die u op uw werk tegenkomt. De trainers hebben hierbij aandacht voor uw persoonlijke vragen en ontwikkeling. Zij leren u wat u nodig heeft en hoe u dat toepast. Zo bent u direct succesvol in uw leidinggevende functie.

Uw resultaat

 • U ontwikkelt leidinggevende en communicatieve vaardigheden
 • U weet operationele en leidinggevende taken uitstekend te combineren
 • U heeft handvatten voor praktische situaties, zoals medewerkers corrigeren en het voeren van werkoverleg
 • U motiveert uw medewerkers door middel van complimenten en positieve feedback

Doelgroep

U geeft leiding of gaat leidinggeven aan mensen met uitvoerende taken, wat van u een gestructureerde aanpak verlangt. U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkplanning en teamresultaten. De training is ontwikkeld voor de leidinggevende met een MBO-achtergrond.

Aanpak

Deze training heeft een heel praktische aanpak. Door theorie en praktijk af te wisselen leert u uw nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen. U oefent met situaties waar u als leidinggevende op uitvoerend niveau mee te maken heeft, zoals het combineren van uw eigen werkzaamheden en uw taken als leidinggevende, uw eigen stijl van leidinggeven en het motiveren van uw medewerkers. U kunt eigen situaties aangeven die u op uw werk meemaakt en daarmee oefenen. De trainer houdt uw ontwikkeling in het oog met als basis uw persoonlijke leerdoelen die u voorafgaand aan de training heeft aangegeven. Met deze persoonlijke en praktijkgerichte aanpak geeft u na afloop goed leiding op uitvoerend niveau.

Incompany

Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Uw rol als meewerkend leidinggevende

 • Balans in uw werkzaamheden
 • Samenwerken en leidinggeven
 • Ontwikkelen van een team
 • Manieren van leidinggeven
 • Ontwikkelen van uw eigen stijl

Coördineren en aansturen

 • Duidelijke instructies geven en inwerken
 • Omgaan met verschillende persoonlijkheden
 • Effect van eigen gedrag op anderen
 • Corrigeren van medewerkers
 • Effectief werkoverleg

Motiveren

 • Motiveren van medewerkers
 • Complimenten geven
 • Positieve feedback geven

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Leidinggeven op Uitvoerend Niveau’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.640,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor je verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je jouw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 9% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training Leidinggeven op Uitvoerend Niveau

Praktische training voor succesvol leidinggeven

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.