Masterclass Ondermijning

Strategisch ondermijningsbeleid

1e startmoment

23-09-2021

Niveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze strategische Masterclass Ondermijning ontwikkel je een visie op ondermijning en leer je om op strategisch niveau beleid uit te zetten op het gebied van ondermijning. Daarbij wordt er exploratief gekeken naar ondermijning om aanwezigheid en verschijningsvormen van ondermijning te onderzoeken en analyseren. De inzichten in de onderliggende krachtenvelden en invloedsperspectieven die je opdoet helpen je bij het maken van beleidskeuzen. Verder ben je in staat om deze kansrijke oplossingen te vertalen tussen ambtelijke perspectieven en politiek-bestuurlijke perspectieven. Na afloop kun je invulling geven aan het strategisch ondermijningsbeleid. Deze Masterclass maakt deel uit van de Master Bestuurskunde specialisatie Ondermijning die we in samenwerking met onze businesspartner NCOI verzorgen. Als je wilt doorstuderen, dan geeft het succesvol doorlopen van deze Masterclass vrijstelling voor de gelijkwaardige onderdelen in de Master.

Jouw resultaat

Na afloop van deze Masterclass Ondermijning heb je een gedegen kennis over de vormen waarin ondermijning zich uit en wat de achtergronden hiervan zijn. Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving en de bestuursrechtelijke aanpak. Met de inzichten die je opdoet, kun je strategisch ondermijningsbeleid ontwikkelen en implementeren.

Doelgroep

Deze Masterclass is interessant voor medewerkers in een breed scala aan functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lokale bestuurders, gemeenteraadsleden, medewerkers toezicht en handhaving, projectleiders of programmamanagers ondermijning en meer.

Aanpak

In deze Masterclass leer je door te doen. De kennis die je opdoet, pas je meteen toe in opdrachten en in je eigen werkomgeving. Hierdoor heb je direct profijt van je studie.

Tijdens de bijeenkomsten word je begeleid door een docent die veel met ondermijning te maken heeft in de werksituatie. Hierdoor kan je docent je uitstekend helpen met het geven van praktijkvoorbeelden en het vertalen van de theorie naar jouw werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je deze Masterclass ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Masterclass Ondermijning

Strategisch ondermijningsbeleid

1e startmoment

23-09-2021

Niveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.