Kostenoverzicht aanvragen

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of te printen

Kwaliteitsmedewerker BRP

Het ontwikkelen van je kennis in een praktijkgerichte opleiding

Opleidingsniveau

HBO niveau

Studievormen

Dag

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een goede persoonsinformatievoorziening is voor de overheid heel belangrijk. Als kwaliteitsmedewerker BRP zorg je ervoor dat de kwaliteit van de BRP voldoet aan de gestelde eisen.

Denk hierbij aan de juistheid, actualiteit en betrouwbaarheid van de gegevens. In de opleiding Kwaliteitsmedewerker BRP verdiep je je in alle ins en outs van de BRP. Daarnaast leer je methoden, procedures en processen signaleren, evalueren en ontwikkelen in het kader van kwaliteitsverbetering. Zo word je goed voorbereid op de praktijk en kun je na afloop meteen aan de slag.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding kun je complexe aanvragen op het gebied van de BRP, nationaliteitswetgeving, internationaal privaatrecht en naturalisatie behandelen. Ook zorg je ervoor dat de kwaliteit van de BRP voldoet aan de eisen die aan deze administratie worden gesteld. Zo kun je fouten voorkomen en achterhalen en pak je binnen het handhavingsproces je rol.

Doelgroep

Je bent werkzaam bij Burgerzaken, Publiekszaken of Gegevensbeheer en wilt aan de slag als kwaliteitsmedewerker BRP. De opleiding wordt op HBO-niveau verzorgd.

Aanpak

Tijdens deze opleiding wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze opleiding optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Diploma

Je sluit de opleiding af met een eindopdracht. Als je een voldoende behaalt, ontvang je het diploma ‘Kwaliteitsmedewerker BRP’ van Bestuursacademie Nederland.

Programma

In deze opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

BRP

 • Systematiek
 • Gegevensverwerking

Privacy

Migratie

 • Regelgeving
 • Inschrijving en hervestiging
 • Vertrek naar het buitenland
 • Brondocumenten
 • Nationaliteit

Kwaliteit adresgegevens

 • Adresonderzoek en adreskwaliteit
 • Adresgerelateerde fraude en risicoprofielen

Awb en handhaving

 • Awb
 • Toezichthouder en bestuurlijke boete
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 6 maanden.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Inschrijfgeld
€ 35,-
Lesgeld
€ 3.099,-
Studiemateriaal
€ 250,-
Eindopdracht
€ 295,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 250,-
Locatiekosten
€ 295,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 4.239,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor je verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt je jouw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 9% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Kwaliteitsmedewerker BRP

Het ontwikkelen van je kennis in een praktijkgerichte opleiding

Opleidingsniveau

HBO niveau

Studievormen

Dag

Erkenning

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.