Voer het goede gesprek nu nog beter

Thema's

Thema's

Voer het goede gesprek nu nog beter

Als professional bij de overheid voert u elk jaar weer ‘het goede gesprek’. Hierin reflecteert u samen met uw werkgever op het afgelopen jaar. Wat heeft u allemaal bereikt? En wat wilt u volgend jaar oppakken? Maak goed gebruik van dit gesprek en zorg ervoor dat u krijgt wat u wilt.
 

Doelen bereiken met een opleiding

Het volgen van een training of opleiding is op zichzelf al heel waardevol, maar helpt u daarnaast om andere persoonlijke doelstellingen te bereiken. Volg bijvoorbeeld een opleiding om door te stromen naar die ene uitdagende interne functie. Of een training om bij te blijven in uw vakgebied, of om een nieuw project op te kunnen pakken.
 

Beter worden in het goede gesprek?

Het goede gesprek is hét moment om uw wensen te bespreken. Sterker nog, er wordt van u verwacht dat u hierin de regie neemt. Maar toch kan het lastig zijn om uw wensen voor uzelf helder te krijgen. Of misschien vindt u het spannend om uw baas te vertellen wat u nu écht wilt. Volg daarom de training Het Goede Gesprek voor Professionals. Hierin leert u hoe u alles uit dit gesprek haalt:

ALLES OVER DEZE TRAINING
 

Bereik uw doelen met Bestuursacademie Nederland

Verder komen in uw carrière? Bekijk dan de trainingen en opleidingen bij Bestuursacademie Nederland. Ons aanbod is speciaal opgesteld voor de overheidsprofessional van nu. Bekijk snel de training of opleiding die u verder helpt.
 

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over uw opleidingskeuze? Of wilt u advies op maat? Onze opleidingsadviseurs denken graag me u mee. Bel 035 - 7 604 850 of laat een bericht achter op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Thema's

Thema's