In één dag op de hoogte van actuele thema’s binnen sociale zekerheid

Thema's

Thema's

In één dag op de hoogte van actuele thema’s binnen sociale zekerheid

Nu het kabinet structureel extra investeert in ‘bestaanszekerheid’, heeft dit effect op het werk van de afdeling Sociale Zaken. Ben jij benieuwd wat je te wachten staat? Wij vertellen je in één dag alles wat je moet weten.  

 

De rol van de juridisch kwaliteitsmedewerker is nu nog belangrijker 

Zorgen dat iedere Nederlander voldoende inkomen heeft, gelijk behandeld wordt en dat wie kan werken, genoeg hulp krijgt bij het vinden van een baan. Daar zal de komende tijd de focus op liggen binnen het thema bestaanszekerheid. Het is aan de rijksoverheid om hierin een centrale rol aan te nemen, maar als overheidsprofessional bij de gemeente heb je natuurlijk ook een belangrijke rol in deze veranderingen. Daarom komt onze Actualiteitendag Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening als geroepen!  

 

Actualiteitendag Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening 

Wat is er de afgelopen periode gebeurd? Wat betekent dit voor je werk en wat staat je nog te wachten? Tijdens de Actualiteitendag Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening komen alle ontwikkelingen in je vakgebied aan bod:  

  • Veranderingen in de maatschappij  
  • Wijzigingen in wet- en regelgeving  
  • De belangrijkste jurisprudentie  

Samen met de docent en medestudenten bekijk je wat het effect van deze veranderingen is op je werk en welke aandachtpunten er zijn voor het beleid binnen je organisatie en de uitvoering hiervan. Omdat je dit samen doet met overheidsprofessionals uit andere organisaties, leer je ook veel van elkaars ervaring en vraagstukken. Bovendien breid je direct je netwerk uit. Handig als je in de toekomst nog eens ergens tegenaan loopt en wilt sparren of misschien wel samenwerken. 

 

Voor wie is de Actualiteitendag Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening?  

De actualiteitendag is vanzelfsprekend geschikt voor juridisch kwaliteitsmedewerkers, maar is ook erg interessant voor afdelingshoofden, beleidsmedewerkers, senior bijstandsconsulenten, klantmanagers of toetsers van de afdeling Sociale Zaken of Werk en Inkomen.  

 

Zorg dat je erbij bent 

De Actualiteitendag Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening vindt plaats op drie centrale locaties in Nederland. Je kunt je hier direct inschrijven. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de actualiteitendag, dan helpen onze adviseurs je graag via 035 – 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.  

Thema's

Thema's