Wie is jouw favoriete collega van het jaar?

Thema's

Thema's

Wie is jouw favoriete collega van het jaar?

Er is altijd wel een collega die fantastisch werk verzet, maar daar eigenlijk te weinig waardering voor krijgt. Ken jij zo’n ambtenaar en gun je hem of haar een gratis Masterclass én onze felbegeerde trofee? Lees dan snel verder!
 

De Favoriete collega van het jaar-verkiezing 

Heb je een collega op wie jij dit jaar altijd kon rekenen? Een collega die fantastische (maatschappelijke) resultaten behaald heeft? Of een collega die zichzelf buitengewoon ontwikkeld heeft? Met onze Favoriete collega van het jaar-verkiezing kun je jouw favoriete collega eens goed in het zonnetje zetten! Door je collega te nomineren voor de verkiezing, maakt hij of zij kans op een Masterclass naar keuze én onze felbegeerde trofee! Een overzicht van de geselecteerde Masterclasses vind je hier.
 

Hoe zorg ik dat mijn favoriete collega kans maakt op deze mooie prijs? 

Door ons op Facebook of LinkedIn te vertellen wie jouw favoriete collega is en waarom hij of zij zo speciaal is. Dat kun je tot en met 12 februari 2021 doen. Je nomineert je collega door onder het Facebook- of LinkedInbericht over deze verkiezing:

  • Je collega te taggen; 
  • En in je reactie in een paar regels uit te leggen waarom hij of zij je favoriete collega is. 


Op basis van de beste en leukste motivatie kiezen wij een winnaar of winnares.* 
 

Wanneer is de prijsuitreiking? 

Op 2 maart 2021 maken we de Favoriete collega van het jaar in een video bekend, dus houd onze Facebook- en/of LinkedInpagina goed in de gaten!

* Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Thema's

Thema's