Favoriete collega van het jaar-verkiezing

Wij vinden het belangrijk om af en toe een collega in het zonnetje te zetten voor zijn of haar goede werk. Daarom organiseren we voor alle overheidsprofessionals in Nederland de Favoriete collega van het jaar-verkiezing. De winnaar of winnares krijgt een Masterclass naar keuze cadeau én ontvangt onze felbegeerde trofee! Een overzicht van de geselecteerde Masterclasses vind je onderaan deze pagina. 

Moet je nu direct aan een bepaalde collega denken? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij ervoor zorgt dat hij of zij kans maakt op deze fantastische prijs! 
 

Jouw favoriete collega nomineren

Welke collega heeft het afgelopen jaar fantastisch werk verricht en verdient het om daar wat extra waardering voor te krijgen? Nomineer hem of haar voor de titel Favoriete collega van het jaar! Op Facebook en LinkedIn hebben wij een bericht geplaatst over deze verkiezing. Je nomineert je collega door onder dit bericht een reactie te plaatsen en daarin:

  • Jouw favoriete collega te taggen 
  • In een paar regels aan te geven waarom hij of zij nou zo speciaal is 


De nominatieperiode is van 12 januari tot en met 12 februari 2021. Vervolgens kiezen wij een winnaar of winnares op basis van de beste en leukste motivatie.* Wie dat is, maken we op 2 maart 2021 bekend via een video op onze Facebook- en LinkedInpagina

De Masterclasses

* Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.