Thuis studeren in de Virtual Classroom

Thema's

Thema's

Thuis studeren in de Virtual Classroom

De wereld staat op z’n kop door het Coronavirus. Het is nu belangrijk om zo veel mogelijk thuis te blijven en vooral sociale contacten te vermijden. Niets is belangrijker dan onze gezondheid! Om deze reden moeten wij alle fysieke klassikale lessen annuleren voor de komende periode. Maar dat hoeft niet te betekenen dat jij de opleiding of training waarvoor je je hebt aangemeld helemaal niet kunt volgen.  
 

Online leren via de Virtual Classroom 

Dankzij de Virtual Classroom kunnen wij een groot deel van onze lessen toch aanbieden. Alleen niet fysiek, maar in een digitaal klaslokaal. Je volgt de lessen thuis op jouw computer via een live-verbinding. Zo kan de docent gewoon klassikaal lesgeven en is het mogelijk om met elkaar te communiceren. Lees hier hoe dat werkt en welke lessen er virtueel aangeboden worden.  
 

Start binnenkort nog met een opleiding of training 

Ben je nog niet aangemeld voor een opleiding of training, maar wil je nu je thuis zit juist de kans aangrijpen om je verder te ontwikkelen? Dat kan! De opleidingen en trainingen die we in de Virtual Classroom aanbieden gaan gewoon van start volgens de huidige lesplanning. Je kunt je voor deze opleidingen en trainingen op de normale manier inschrijven via de website. En is de Coronacrisis voorbij? Dan mag je gewoon weer aansluiten bij de reguliere lessen op locatie. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Meer weten over de Virtual Classroom? 

Als je al aangemeld bent voor een opleiding of training, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je verder te informeren over de Virtual Classroom. Wil je nu alvast meer weten? Dan kun je contact met ons opnemen via 035 - 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.  

Thema's

Thema's