Fris jij dit voorjaar jouw kennis en vaardigheden op? 

Thema's

Thema's

Fris jij dit voorjaar jouw kennis en vaardigheden op? 

De donkere winterdagen zijn voorbij, de zon breekt door. Krijg jij daar ook extra motivatie en energie van? En wil je die energie goed gebruiken? Start dan in mei of juni met een opleiding of training en haal het maximale uit jezelf!

Zet je nieuwe energie actief in 

Veel mensen krijgen meer energie als de zon weer schijnt en hebben zin om in actie te komen. Bijvoorbeeld met een grote voorjaarsschoonmaak, die zorgt voor voldoening, orde en rust in je hoofd. Maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om een frisse start voor jezelf te creëren. Bijvoorbeeld door met een opleiding of training je kennis en vaardigheden te actualiseren of verbreden. Nieuwe dingen leren is niet alleen leuk, je hebt er ook veel voordelen van. In je werkomgeving én thuis.  

Vergroot je (werk)geluk

Door jezelf verder te ontwikkelen, ben je waardevoller voor je organisatie en het maakt je werk leuker. Je kunt bijvoorbeeld een opleiding of training volgen om bij te blijven in je vak, waardoor je je werkzaamheden beter en effectiever kunt uitvoeren. Of je ontwikkelt je talenten verder, zodat je nieuwe uitdagingen aan kunt gaan. Denk aan het oppakken van andere taken, doorgroeien in je vakgebied of misschien zelfs overstappen naar een hele nieuwe functie. 

Meer werkplezier leidt tot meer voldoening en energie. Dat heeft een positief effect op je stemming en daar heb je privé natuurlijk ook profijt van. Bovendien heb je thuis vaak ook iets aan je nieuwe kennis en vaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld je eigen valkuilen aanpakken of je ontwikkelt een andere kijk op dagelijkse uitdagingen, waardoor je vraagstukken en problemen makkelijker kunt oplossen. 

Start in mei of juni al met een opleiding of training

Onze opleidings- en trainingsprogramma’s zijn zo opgebouwd dat je ze heel flexibel en gemakkelijk kunt volgen in combinatie met je werk en privéleven. We bieden verschillende startmomenten in het jaar. Ook in mei en juni gaan veel programma’s van start. Bijvoorbeeld: 

Het volledige aanbod met startmomenten in mei en juni vind je hier

Opleidingsadvies

Vind je het lastig om de opleiding of training te vinden die het beste bij jouw wensen en leerbehoeften past? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag bij je keuze. Je kunt contact met ze opnemen via info@bestuursacademie.nl of 035 – 7 604 850

Thema's

Thema's