Behaal het officieel erkende HBO Bachelorgetuigschrift Social Work

Behaal het officieel erkende HBO Bachelorgetuigschrift Social Work

Van alumni ontvangen wij veel enthousiaste reacties over onze opleiding HBO Wmo-consulent, maar we merken dat er soms ook sprake is van een lichte teleurstelling, omdat deze opleiding geen erkend HBO Bachelorgetuigschrift oplevert. Heb jij de afgelopen periode onze opleiding HBO Wmo-consulent gevolgd en herken je jezelf hierin? Wij zijn op zoek gegaan naar een oplossing! 

HBO Bachelor Social Work profiel Welzijn en samenleving

In samenwerking met EVC Centrum Nederland en NCOI Opleidingen (ten behoeve van onderwijs op erkend HBO Bachelorniveau) kunnen wij op basis van een Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC) een HBO Bachelor Social Work profiel Welzijn en samenleving met vrijstellingen  aanbieden. Zo kun je in minder dan 4 jaar een volledige HBO Bachelor Social Work afronden. Wel is het hierbij van belang dat je een goede opleidingsgerelateerde werkplek hebt, zodat je direct kunt oefenen met het toepassen van de theorie in de praktijk. 

In onderstaand schema wordt weergegeven hoe het programma van de volledige HBO Bachelor eruitziet. Op basis van jouw Erkenning van eerder Verworven Competenties en je opleiding HBO Wmo-consulent verwachten wij dat je vrijstelling ontvangt voor de roodgekleurde modules:
Heb je recht op alle vrijstellingen, dan houd je het volgende 2,5-jarige studieprogramma over: 

Vrijstellingen dankzij het EVC-certificaat

De EVC-procedure doorloop je via EVC Centrum Nederland en maakt duidelijk welke kennis, inzichten en ervaringen je al bezit op het gebied van social work. Je wordt hierbij volledig begeleid. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de EVC-procedure.
De EVC-procedure
Na het afronden van de EVC-procedure ontvang je een certificaat, dat je vrijstellingen oplevert voor de HBO Bachelor Social Work profiel Welzijn en samenleving. Het doorlopen van de volledige procedure kost €1.090,- (exclusief btw).

Kosten HBO Bacheloropleiding

De kosten van deze HBO Bacheloropleiding worden bepaald op basis van de studievariant (klassikaal onderwijs, virtual classroom of e-learning) en het aantal vrijstellingen dat je krijgt. De kosten voor de volledige 4-jarige opleiding vind je hier

Zijn er binnen jouw gemeentelijke of regionale organisatie meer collega’s ge├»nteresseerd in het volgen van de Bacheloropleiding? Dan kunnen wij incompany een traject op maat organiseren. Op basis van jullie wensen stellen we hiervoor een vrijblijvende offerte op. 

Laat ons weten of je interesse hebt!

Wij zouden het zeer op prijs stellen als je kunt aangeven of je deze vervolgmogelijkheid voor het behalen van een officieel HBO Bacherlorgetuigschrift interessant vindt. Bij voldoende belangstelling organiseren we binnenkort een speciale voorlichtingsbijeenkomst. Laat het ook vooral weten als je nu graag meer wilt weten over de HBO Bacheloropleiding en de vrijstellingsmogelijkheden. 

Je kunt je reactie sturen naar Anneke Hoogenboom via:  We zien uit naar je reactie!