banner

Opleidingen Bedrijfskunde

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Masteropleiding

Masterclass

HBO niveau

HBO Bacheloropleiding

Opleidingen en trainingen

Hoe is een overheidsinstantie georganiseerd? Hoe lopen de processen en procedures? Voor welke structuren is gekozen? En welke samenhang zit daar tussen. Met bedrijfskundig inzicht kunt u dit allemaal doorgronden en binnen het openbaar bestuur een adviserende, ondersteunende of leidinggevende rol vervullen. Juist nu zich zoveel veranderingen en verschuivingen aandienen is elke overheidsinstantie gediend met een professionele bedrijfskundige binnen de gelederen.

Bent u bedrijfskundige en wilt u uw kennis en vaardigheden (verder) ontwikkelen? Of heeft u de ambitie om bedrijfskundige te worden? Bestuursacademie Nederland verzorgt door heel Nederland verschillende praktijkgerichte trainingen en opleidingen op het gebied van bedrijfskunde.

Uw praktijk centraal

In alle opleidingen Bedrijfskunde van Bestuursacademie Nederland gaan we uit van uw praktijk. Bovendien werken we uitsluitend samen met docenten die zelf actief zijn als bedrijfskundige. Zij weten exact wat er in uw vakgebied speelt en waar u tegenaan loopt. Ook de opdrachten waarmee u aan de slag gaat komen uit de praktijk. Zo komt u meteen tot de kern. Maar u kunt ook veel leren van uw medestudenten; zij komen immers uit dezelfde werkomgeving. Zo levert uw training of opleiding Bedrijfskunde het meeste rendement op.

Ook maatwerk mogelijk

Bestuursacademie Nederland biedt op verschillende plekken in Nederland een groot aantal trainingen en opleidingen Bedrijfskunde. Wilt u meerdere medewerkers dezelfde training of opleiding laten volgen op een locatie naar eigen keuze? Dan is een maatwerktraject misschien interessant voor u. Wij kunnen uit onze open trainingen en opleidingen een maatwerkversie destilleren, maar ook een programma ontwikkelen dat volledig is afgestemd op uw organisatie. Lees meer over Incompany en Maatwerk.
 

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren