Uw Stem als Krachtige Spraakmaker

Verbeter uw verbale presentatie door dynamisch stem- en spraakgebruik

Verbeter uw verbale presentatie door dynamisch stem- en spraakgebruik
(Vak)opleiding
Bekijk kosten
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Als transparante en samenwerkende overheid presenteert u steeds vaker uw boodschap 'live'. Dat kan zijn aan een breed publiek, zowel buiten als binnen uw organisatie, maar ook in een persoonlijk gesprek. Het valt niet mee om luisteraars toe te spreken op een manier die leidt tot een eenduidige en juiste interpretatie van uw woorden, met de door u beoogde effecten. Verschillende luisteraars interpreteren uw boodschap dan ook op verschillende manieren. Na het volgen van deze training beschikt u over een scala aan spreekvariaties. Daarmee versterkt u uw persoonlijke dynamiek en laat u uw boodschap beter landen.

Uw resultaat

In deze training ontwikkelt u een stemrepertoire dat aansluit bij uw persoonlijke dynamiek. U kunt daarmee uw persoonlijke presentatie afstemmen op verschillende luisteraars. Hiermee bent u in staat boodschappen krachtiger bij uw publiek over te laten komen. In deze praktische training krijgt u inzicht hoe uw boodschap wordt ontvangen door uw publiek. Daarnaast krijgt u zicht op het scala aan spreekvariaties dat u tot uw persoonlijke beschikking heeft. U leert deze spreekvariaties te gebruiken in overeenstemming met uzelf. Zo kunt u in de loop van de tijd gaan uitproberen wat wel werkt en wat niet.

Doelgroep

U bent bestuurder, voorlichter, trainer of beleidsmedewerker. Het overbrengen van uw boodschap is een essentieel onderdeel van uw functie. U wilt gebruik leren maken van de technische en persoonlijke factoren die maken dat uw boodschap bij de toehoorder landt.

Aanpak

Naast theorie en oefening in de ochtend, wordt 's middags via het Masterclassmodel aandacht besteed aan de inhoud, vorm en overdracht van de boodschap van elke individuele deelnemer. U krijgt tijdens de training praktische handvatten die u direct kunt toepassen.

Studieprogramma

Programma

In deze training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Verstaan en begrijpen
  • Spreektechniek
  • Invloed van spreektechniek op betekenisoverdracht
  • Persoonlijke dynamiek en spreken
  • Invloed persoonlijke dynamiek op spraak en betekenisoverdracht

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname 'Uw Stem als Krachtige Spraakmaker' van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

[code: BN-TSK]
Deze training duurt 1 dag.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.