Burgerzaken

Burgerzaken

Voor medewerkers op de afdeling Burgerzaken is actuele vakkennis onmisbaar. Dat betekent dat je je moet blijven ontwikkelen. Hiervoor biedt Bestuursacademie Nederland verschillende opleidingen aan om je kennis up-to-date te houden en/of je verder te professionaliseren binnen het vakgebied Burgerzaken. 

Voor jouw ontwikkeling heeft Bestuursacademie twee opleidingstrajecten waaruit je kan kiezen: Praktijkgerichte opleidingen van Bestuursacademie of Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie.

Praktijkgerichte opleidingen van Bestuursacademie

De praktijkopleidingen van Bestuursacademie bereiden je voor op de kennis en vaardigheden die jij in huis moet hebben om je werk aan de frontoffice of in de backoffice goed uit te voeren. De nadruk in deze opleidingen ligt op wat jij in je dagelijkse praktijk nodig hebt.
 

Introductie in de afdeling Burgerzaken

Frontoffice

Ervaren medewerkers

Dienstverlening

Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie

In het overzicht van de Diplomalijnen vind je de modules die de Bestuursacademie aanbiedt. Hiermee bereiden wij je optimaal voor op de examens die je bij de NVVB aflegt. 

Heb je voor jouw functie specifieke kennis nodig of wil je jouw kennis over een bepaald onderwerp verbreden? Dan kun je ook bij Bestuursacademie een losse module uit een diplomalijn volgen.

Bij de Bestuursacademie ontvang je van elke afgeronde module een certificaat van deelname. 
 

Diplomalijn 1. Basiskennis Burgerzaken

NVVB B1a Identiteit en Identiteitsdocumenten

Diplomalijn 2. Verblijf en adres

Diplomalijn 3. Burgerlijke stand – Basis

NVVB B1b Brondocumenten

Diplomalijn 4. Basisregistratie personen - Basis

NVVB B1b Brondocumenten

Bestuursacademie Nederland biedt de modules van de diplomalijnen op NLFQ-niveau 4 aan.

Weten welke van onze opleidingen Burgerzaken het beste bij je past? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs van ma t/m vr: 08.30 tot 17.00 uur of via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur via:

   035 – 7 604 850
   06 – 82 909 368
   
info@bestuursacademie.nl