Leestip: A new cup of T – social work

Thema's

Thema's

Leestip: A new cup of T – social work

Werk je in het sociaal domein? Dan word je overspoeld met veranderingen. Het boek A new cup of T – social work kan je helpen om hier professioneel mee om te gaan.
 

Ontdek met welke vaardigheden je succesvol wordt

Het sociaal domein is volop in beweging. Bij hulpverleners, beleidsadviseurs, leidinggevenden en bestuurders ligt de uitdaging om alle veranderingen in goede banen te leiden. Daar zijn belangrijke competenties voor nodig. Het boek A new cup of T – social work, geschreven door Kees Verhaar, geeft je hier de handvatten voor.
 

Een antwoord op al je vraagstukken

Het boek geeft antwoord op vraagstukken met betrekking tot innoveren, morele oordeelsvorming, het werken met wethouders, omgaan met regels en jouw passie binnen het sociaal domein. De adviezen vormen een waardevolle eerste stap naar persoonlijke groei en zijn levenslang toepasbaar binnen jouw weg naar persoonlijk meesterschap, waar je in combinatie met werkervaring en goede reflectie naartoe groeit.
 

Het T-profiel

Maar wat betekent die T eigenlijk? Het verticale deel van de T staat voor de specialistische vaardigheden en het horizontale deel voor de brede competenties die elke professional zou moeten bezitten. Na het lezen van het boek weet jij precies welke specialistische en generalistische competenties je binnen het sociaal domein verder kunnen brengen.

Thema's

Thema's