Podcast special: maak kennis met Jaco Kirchjunger, expert in presenteren

Thema's

Thema's

Podcast special: maak kennis met Jaco Kirchjunger, expert in presenteren

In de eerste podcast special van Bestuursacademie Nederland gaan we in gesprek met Jaco Kirchjunger, expert in presenteren en speechen. Benieuwd naar het hele interview? Beluister de podcast gratis!  

 

Expert in presenteren en speechen 

Jaco Kirchjunger heeft ruim 25 jaar presentatie-ervaring. Hij begon als publieksentertainer in de mediawereld en heeft zich ontwikkeld tot expert in presenteren en speechen. Jaco geeft al een aantal jaren verschillende trainingen en modules bij Bestuursacademie Nederland. Hij staat niet alleen voor de klas, maar helpt ook mee aan de ontwikkeling van deze trainingen.  

In deze podcast special krijgen we drie gouden tips voor een geslaagde presentatie. Beluister de podcast gratis

 

Wil jij ook werken aan je presentatieskills? 

In onze driedaagse training Dynamiek in Presenteren leer je hoe je een goede presentatie opbouwt en hoe je deze afstemt op je doelen en publiek. Je leert onder andere om de aandacht van je publiek te krijgen en te houden, omgaan met plankenkoorts en hoe je je creativiteit in je presentatie verwerkt. Voor vragen over deze training kun je terecht bij onze opleidingsadviseurs via info@bestuursacademie.nl en telefonisch via 035 − 7 604 850.  

Thema's

Thema's