Leestip: Persoonlijke effectiviteit

Thema's

Thema's

Leestip: Persoonlijke effectiviteit

Ontdek jouw route naar succes

Wil je assertiever en resultaatgerichter worden en de balans vinden tussen werk en privé? Het boek Persoonlijke effectiviteit van Kiki Eikhout is een must-have voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk succes in zijn of haar leven.
 

Je persoonlijke effectiviteit vergroten

Wat kun je doen om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten? En wat kun je beter laten? Dit praktische boek houdt je als lezer een spiegel voor, zodat je inzicht krijgt in je eigen gedrag. Daarbij krijg je handvatten aangereikt om je bevindingen te vertalen naar persoonlijke groei. Auteur Kiki Eikhout is een ervaren trainer en coach, die voor veel verschillende organisaties werkt en dagelijks te maken heeft met mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Haar boek staat dan ook vol met voorbeelden uit de praktijk. Voorbeelden die je gegarandeerd zult herkennen en direct succesvol leert toepassen. Want wat in de praktijk keer op keer bij verschillende organisaties werkt, werkt ook voor jou.
 

Praktische handvatten

Je wordt begeleid in jouw persoonlijke groei, maar je moet het natuurlijk wel zelf doen. Daarom vind je in het boek verschillende reflectieve vragen en modellen waarmee je jezelf goed kunt analyseren. Daarnaast leer je hoe je het beste aan jezelf kunt werken. Je leert bijvoorbeeld hoe je assertiever en resultaatgerichter wordt, beter met tegenslagen en veranderingen kunt omgaan en een betere balans tussen je werk en privéleven creëert. Zo kun jij straks het beste uit jezelf en jouw carrière halen.

Thema's

Thema's