Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Thema's

Thema's

Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!

Ben jij expert in jouw vakgebied en lijkt het je leuk om jouw kennis over te brengen op anderen? Bijvoorbeeld door les te geven aan vakgenoten of door het ontwikkelen van lesmateriaal? Word freelancer bij Bestuursacademie Nederland!
 

Freelance docent of trainer

Ben je enthousiast, doortastend en kun je je als een prettige gesprekspartner opstellen? Ben je daarnaast ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en houd je jouw kennis continu bij? Wij zijn altijd op zoek naar freelance docenten en trainers die deze kennis willen delen met vakgenoten. Als docent of trainer bij Bestuursacademie Nederland geef je structuur en leiding aan de geplande bijeenkomsten. Je begeleidt de studenten op basis van de leerdoelen en weet hen te motiveren tot een actieve deelname aan de lessen. 
 

Freelance ontwikkelaar lesmateriaal

Een andere manier om je vakkundige kennis te delen, is door het ontwikkelen van lesmateriaal. Als freelance ontwikkelaar van lesmateriaal ga je aan de slag met het schrijven van heldere en instructieve teksten, die aansluiten op de doelgroep en het niveau van de opleiding. Door de juiste opdrachten in het materiaal op te nemen, zorg je dat er een koppeling is tussen theorie en praktijk. Ook ontwikkel je per les een aantal leerdoelen die aansluiten op de algemene leerdoelen van de opleiding of training.
 

Uitgelichte vacatures voor freelance docenten en ontwikkelaars

Docent BRP specialist

Beschik jij actuele kennis over de wet- en regelgeving met betrekking tot BRP, internationaal privaatrecht en weet jij fouten te herkennen en op te sporen op PL’en? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Docent Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP) specialist ben jij ervaringsdeskundige en weet jij studenten te begeleiden op basis van hun leerdoelen. Meer weten? Bekijk dan de volledige vacature voor Freelance Docent BRP (Basisregistratie Persoonsgegevens) specialist.
 

Docent Milieukunde

Als Docent Milieukunde heb je kennis en inzicht in milieuhygiƫnische aspecten, verschillende milieuwetten en regels en weet je hoe dit in de praktijk wordt toegepast. Je weet riskante situaties te herkennen en houdt de ontwikkelingen omtrent de Omgevingswet en milieurecht goed bij.
Wil jij deze kennis en inzichten overdragen aan vakgenoten zodat zij zich verder kunnen professionaliseren? Bekijk de vacature voor Freelance Docent Milieukunde.
 

Docent Omgevingsrecht

Wat zijn de kerninstrumenten uit de Omgevingswet? Wat betekent de wet voor handhavers? Wat is de bedoeling van het DSO? En hoe komt een omgevingsplan tot stand? Als jij deze vragen kunt beantwoorden en studenten hierin wil begeleiden, bekijk dan onze vacature Freelance Docent Omgevingsrecht.
 

Docent Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl)

Studenten motiveren en enthousiasmeren over bouwtechnische regels, toegankelijkheid van verblijfruimtes en energiezuinigheid. Een aantal complexe onderwerpen die de docent voor Besluit bouwwerken leefomgeving behandelt tijdens de lessen. Deel je kennis en begeleid onze studenten op het gebied van Bbl. Bekijk snel de vacature voor Freelance Docent Besluit bouwwerken leefomgeving.
 

Docent en ontwikkelaar diverse leergangen (WOZ)

Ben je als specialist nauw betrokken bij de invoering van de Wet waardering onroerende zaken (WOZ) en in staat anderen handvatten te bieden om de wet succesvol toe te passen in de praktijk? Wij zijn op zoek naar freelance docenten en ontwikkelaars voor diverse leergangen (WOZ). Door vakgenoten uit het werkveld te begeleiden, kunnen zij de kennis direct gebruiken in de praktijk. Bekijk hier voor welke modules binnen de leergangen WOZ wij docenten en ontwikkelaars zoeken.
 

Bekijk al onze vacatures 

Ben je benieuwd welke vacatures er nog meer openstaan? Je vindt ze hier. We zijn vooral hard op zoek naar geschikte freelance docenten en ontwikkelaars voor diverse modules op het gebied van Burger en/of Publiekszaken.

Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen, maar lijkt het je – als inhoudelijk specialist op een bepaald terrein – wel heel leuk om les te geven aan jouw vakgenoten of om lesmateriaal te ontwikkelen? Neem dan contact op met mw. Adrie Verdam via Freelance@professional-education.nl om de mogelijkheden te bespreken. We vinden het fijn als je dan wel alvast je cv als bijlage toevoegt.

Thema's

Thema's