€ 10.000,- korting bij een volledige Bachelor

Thema's

Thema's

€ 10.000,- korting bij een volledige Bachelor

Het ministerie van OCW stimuleert de deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs met een aantrekkelijke subsidie. Die subsidie kan oplopen tot wel € 10.000,- als u kiest voor een volledige HBO Bacheloropleiding in de zorg, techniek of IT.

Aanvraag vraagfinanciering stopt

Helaas is het vanaf 1 september niet meer mogelijk om vraagfinanciering aan te vragen. Maar als u zich nu inschrijft, kunt u nog maximaal 5 jaar lang van de bestaande regeling gebruikmaken. Dus wilt u profiteren van duizenden euro’s korting op uw HBO-opleiding? Schrijf u dan nu in!

Voor welke opleidingen kan ik subsidie krijgen?

Hieronder hebben wij opleidingen op een rijtje gezet die in aanmerking komen voor subsidie:

HBO Bachelors

HBO programma’s

Hoe werkt de subsidie voor HBO Bachelors en HBO-programma’s?

Door de subsidie vraagfinanciering is een HBO Bacheloropleiding in de zorg, techniek of IT tot € 10.000,- voordeliger. U ontvangt per 30 EC (studiepunten) een voucher van € 1.250,-. De Bacheloropleiding heeft een omvang van in totaal 240 EC. Uw voordeel kan dus oplopen tot € 10.000,-. Naast Bachelors bieden wij ook een aantal korte HBO-programma’s van 2 of 3 modules. Voor deze programma’s komt u in aanmerking voor een subsidie van € 1.250,-. In het kort gaat het dus om de volgende subsidiebedragen:

  • Tot € 10.000,- subsidie op HBO Bacheloropleidingen
  • Vanaf € 1.250,- voordeel op korte HBO-programma’s

De subsidievouchers zijn beschikbaar voor iedereen die nog geen Bachelor- of Mastergraad heeft.

Meer weten?

Wilt u weten hoe het precies zit? En of u echt in aanmerking komt voor deze subsidieregeling? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 - 7 604 850. Zij informeren u graag over de mogelijkheden van deze regeling.

Thema's

Thema's