JANE een groot succes!

Thema's

Thema's

JANE een groot succes!

Donderdag 12 september stond in het teken van JANE, hét Jonge Ambtenaren Netwerk Event van Nederland. Ruim 100 overheidsprofessionals kwamen bijeen om te netwerken en via workshops nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Workshops samenwerken, netwerken en personal branding

Na een lekkere lunch werd de dag geopend door de organisatie van FUTUR en de Gemeente Utrecht, waarna de deelnemers zelf mochten kiezen uit een reeks van workshops. Bestuursacademie Nederland verzorgde 3 workshops:

  • Samenwerken: de kracht van de relatie
  • Van sociaal naar effectief netwerken
  • Personal Branding

Het was inspirerend om te zien hoe jonge ambtenaren druk bezig waren met hun eigen ontwikkeling. Niet alleen met het vergroten van kennis, maar juist ook met het versterken van hun vaardigheden.

Hoe weet ik wat ik wil?

Van verschillende deelnemers hoorden we dat ze de zoektocht naar de juiste opleiding niet altijd even gemakkelijk vonden. De wens om zich te ontwikkelen was er wel, maar in welke richting? Juist voor deze groep hebben wij het “Persoonlijke Adviesgesprek” in het leven geroepen. Onze studieadviseurs zijn getraind om door het stellen van de juiste vragen uw leerbehoefte in kaart te brengen. Het kost u niets en u kiest er zelf voor wat u met het advies doet. Altijd handig!
 
Vraag persoonlijk adviesgesprek aan

Hoe vond u de workshops?

Was u aanwezig tijdens een van de workshops van Bestuursacademie Nederland, dan horen we graag wat u ervan vond. Dit kan door uw reactie achter te laten onder deze post. Alvast dank voor uw medewerking!

Thema's

Thema's