De trotste Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021

Thema's

Thema's

De trotste Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021

Je kunt nu de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021 nomineren! Dit jaar is FUTUR op zoek naar de trotste jonge ambtenaar. Wij vertellen je aan welke kenmerken de perfecte kandidaat voldoet en hoe je hem of haar (of jezelf) kunt nomineren.
 

De trotste jonge ambtenaar

Zoals de titel al doet vermoeden, gaat de prijs voor Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021 naar de jonge ambtenaar die het meest trots is op zijn of haar werk en organisatie en dit ook graag uitstraalt. Natuurlijk staat bij alles wat deze jonge ambtenaar doet het maatschappelijk belang voorop. Daarnaast voldoet de mogelijke winnaar of winnares aan het volgende profiel: 

  • Maakt (maatschappelijke) impact door met behulp van zelfreflectie zichzelf en de organisatie verder te ontwikkelen.
  • Werkt goed samen met collega’s, maar ook met burgers en andere belanghebbenden.
  • Werkt in de publieke sector.
  • Is maximaal 35 jaar oud.
 

De nominatieperiode

Dus praat jij altijd vol trots over je werk en de dingen die je bereikt hebt? Of ken je iemand die zo enthousiast is? Dan kun je hem, haar of jezelf nomineren tot 20 september 2020 via https://futur.nl/javhj. De winnaar of winnares wordt bekendgemaakt tijdens het verkiezingsfeest op 21 januari 2021.
 

Over FUTUR en de Jonge Ambtenaar van het Jaar

Stichting FUTUR is het landelijk netwerk dat jonge ambtenaren met elkaar verbindt, zodat zij kennis, ervaring en ideeën met elkaar kunnen delen. Omdat zij met hun energie en vernieuwende ideeën in de publieke sector heel belangrijk zijn voor de toekomst van Nederland, probeert FUTUR de meerwaarde van jonge ambtenaren onder de aandacht te brengen. Daarom organiseert de stichting jaarlijks de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing. Ook wil zij met deze verkiezing andere collega’s inspireren om hun rol te nemen in de veranderende overheid en het imago verbeteren van werken bij de overheid.

Thema's

Thema's