Maak nog snel gebruik van je opleidingsbudget voor 2023!

Thema's

Thema's

Maak nog snel gebruik van je opleidingsbudget voor 2023!

Het jaar is weer voorbijgevlogen en 2024 is al in zicht. Dat betekent dat de opleidingsbudgetten voor 2023 bijna verlopen. Schrijf je daarom snel in en volg een opleiding of training bij Bestuursacademie Nederland!
 

Zet je opleidingsbudget in bij Bestuursacademie Nederland

Omdat het werk bij de overheid heel dynamisch is en steeds om nieuwe kennis en vaardigheden vraagt, is een leven lang leren voor overheidsprofessionals erg belangrijk. Veel organisaties stellen daarom jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Heb jij in 2023 nog geen gebruik gemaakt van dit budget? Schrijf je dan dit jaar nog snel in voor een opleiding of training! Je kunt het budget ook inzetten voor een opleiding of training die start in 2024. Zolang de opleiding of training voor maart 2024 van start gaat.

Bekijk ons aanbod in opleidingen en trainingen.
 

Opleidingsbudget vaak niet bekend bij medewerkers

Uit onderzoek is gebleken dat veel medewerkers helemaal niet weten dat hun organisatie een opleidingsbudget beschikbaar stelt. Hierdoor wordt het budget vaak niet (volledig) opgemaakt. Dat is natuurlijk zonde, want het is een mooie kans om jezelf voordelig en in sommige gevallen zelfs gratis verder te professionaliseren en interessante stappen te zetten in je carrière. Weet jij niet hoe het binnen jouw organisatie zit? Vraag het eens na bij je (HR-)manager.
 

Gericht en passend opleidingsadvies

Het is natuurlijk erg fijn dat je een opleidingsbudget via je werkgever kunt gebruiken om je verder te professionaliseren, maar het kan best lastig zijn om de juiste opleiding te kiezen die past bij je leerwensen. Gelukkig kunnen onze opleidingsadviseurs je precies vertellen welke opleiding of training bij jouw leerwensen en opleidingsbehoeften past. Zij zijn bereikbaar via 035 – 7 604 850 of via info@bestuursacademie.nl.

Thema's

Thema's