Samenwerking met FUTUR verlengd

Thema's

Thema's

Samenwerking met FUTUR verlengd

Ook komend jaar zijn wij partner van stichting FUTUR. Zij zijn hét jonge ambtenarennetwerk van Nederland. Waar zet deze stichting zich voor in en hoe draagt Bestuursacademie Nederland daaraan bij? Lees hier meer.
 

Stichting FUTUR

FUTUR is hét jonge ambtenarennetwerk van Nederland. De stichting brengt jonge ambtenaren met elkaar in contact, zodat zij een netwerk kunnen vormen, hun kennis, ervaringen en ideeën met elkaar kunnen delen en zichzelf op die manier kunnen blijven ontwikkelen. Hier hoort het organiseren van ontmoetingsmomenten ook bij, zoals de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing. Daarbij ondersteunt FUTUR jonge overheidsprofessionals bij het zelf opzetten van een Jonge Ambtenaren Netwerk in hun organisatie.
 
De stichting brengt ook aan partners en werkgevers over hoe waardevol jonge ambtenaren zijn in de publieke sector. Door hun energie en vernieuwende ideeën zijn ze heel belangrijk voor de toekomst van Nederland. Jaarlijks wordt er dan ook een FUTURPROOF-award uitgereikt aan een overheidsorganisatie die dit belang van jonge ambtenaren inziet en zich daarom focust op toekomstgerichtheid en het verjongen van de organisatie.
Meer lezen over hét jonge ambtenarennetwerk van Nederland? Bezoek dan hun website!
 

Samen laten we de stem van de jonge ambtenaar horen

In onze nieuwsbrief zul je ze al regelmatig voorbij hebben zien komen: verhalen van jonge ambtenaren over hun boeiende werk bij de overheid. Het is mooi om te lezen hoe enthousiast, gedreven en professioneel zij zijn. Die gedrevenheid en professionaliteit is ook terug te zien bij alle deelnemers van de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing van FUTUR. We vinden het dan ook erg leuk dat we nu al jaren betrokken zijn bij deze verkiezing.
 

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023

Binnenkort start de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023-verkiezing. Houd onze nieuwsbrief, website en social-mediakanalen in de gaten, zodat je weet wanneer je jouw favoriete jonge ambtenaar kunt nomineren.

Thema's

Thema's