Op naar een excellente toekomst!

Thema's

Thema's

Op naar een excellente toekomst!

Beste relaties en studenten,
 
Het afgelopen jaar was een reis van groei en triomf voor Bestuursacademie Nederland, met als kroonjuweel de verworven status als Hogeschool Bestuursacademie voor Bestuurskunde. Dit succes hebben we ook aan jullie te danken. Jullie toewijding aan onze academie weerspiegelt het collectieve streven naar een investerende en innoverende overheid. Een streven dat als overheidssector zo belangrijk is voor een betere maatschappij.
 
Terwijl we de successen van het afgelopen jaar vieren, werpen we een blik op de toekomst. Zoals altijd ligt de focus op het investeren in de ontwikkeling van overheidsprofessionals. Dit is cruciaal voor de versterking van jullie overheidsorganisaties en onze groei als opleider van de overheid. Onze visie is om de onmisbare schakel in de ontwikkeling van professionals binnen het openbaar bestuur te zijn. Daarom verrijken we in 2024 ons educatieve programma met kennis en inzichten die naadloos aansluiten op de dynamische en complexe eisen waar het overheidslandschap nu en in de toekomst mee te maken heeft. Praktijkgerichtheid staat daarbij natuurlijk voorop. We zorgen dat jullie met ons opleidingsaanbod vaardigheden smeden die onderscheidend zijn voor overheidsprofessionals.
 
De komende jaren gaan we voor een academie die zorgt voor inhoudelijke expertise en ervaringsdeskundigheid. We ondersteunen jullie in de ontwikkeling tot excellente, inclusieve en marktgerichte professionals en bouwen aan Bestuursacademie Nederland: een strategische partner in het realiseren van succes in het multidimensionale speelveld van de overheid.
 
Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en kijk met enthousiasme naar de toekomst.
 
Met vastberadenheid en ambitie,
 
Nassar Asad
Directeur Bestuursacademie Nederland

Thema's

Thema's