Nassar Asad vanaf 1 juli 2023 directeur Bestuursacademie Nederland

Thema's

Thema's

Nassar Asad vanaf 1 juli 2023 directeur Bestuursacademie Nederland

Met ingang van 1 juli 2023 neemt Nassar Asad de rol van directeur-bestuurder bij de Bestuursacademie Nederland op zich. Na een indrukwekkende carrière in directiefuncties binnen het publieke domein, waaronder zijn werk als Director Corporate Accounts bij de Kamer van Koophandel en recentelijk als Directeur segment overheid bij Salta Group, staat Nassar klaar om zijn expertise en enthousiasme in te zetten voor de verdere groei van onze academie.  

Bij Bestuursacademie Nederland streven we ernaar om dé toonaangevende opleidingspartner te zijn en te blijven voor bestuurders en ambtenaren, waarbij we een cruciale rol spelen in het versterken van de publieke sector. We zijn er trots op dat meer dan 90.000 professionals binnen de overheid zich dagelijks inzetten om maatschappelijke resultaten te behalen, ongeacht hun leeftijd, ervaring of vakgebied. Ze delen allemaal één gemeenschappelijk doel: serieus werk maken van Nederland. 

Nassar Asad deelt deze visie volledig. Nassar: “Het is van essentieel belang dat Bestuursacademie Nederland voortdurend de ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving volgt en deze vertaalt naar een relevant en effectief aanbod van trainingen en opleidingen.” Met zijn passie voor ontwikkeling en bewezen trackrecord zal Nassar samen met zijn team van vakprofessionals ervoor zorgen dat onze academie blijft voldoen aan de behoeften van onze klanten. 

 “Als gespecialiseerde aanbieder voor de publieke sector blijven we ons aanbod voortdurend ontwikkelen, zodat het aansluit op de dynamische context en de huidige en toekomstige behoeften van overheidsprofessionals. We streven ernaar om hoogwaardige ontwikkelactiviteiten aan te bieden die perfect zijn afgestemd op de werksituatie van onze klanten. Mijn doel is om als Bestuursacademie Nederland niet alleen bij te dragen aan de ontwikkeling van overheidsprofessionals en overheidsorganisaties, maar ook om inhoudelijk en onderwijskundig van hoog niveau te zijn” aldus Nassar. 

Thema's

Thema's