Maak nog snel gebruik van je opleidingsbudget voor 2021!

Thema's

Thema's

Maak nog snel gebruik van je opleidingsbudget voor 2021!

Het jaar is weer voorbijgevlogen en 2022 is al in zicht. Dat betekent dat de opleidingsbudgetten voor 2021 bijna verlopen. Schrijf je daarom snel in en volg extra voordelig een opleiding of training bij Bestuursacademie Nederland!
 

Zet je opleidingsbudget in bij Bestuursacademie Nederland

Omdat het werk bij de overheid heel dynamisch is en elke keer om nieuwe kennis en vaardigheden vraagt, is een leven lang leren voor overheidsprofessionals erg belangrijk. Veel organisaties stellen daarom jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Heb jij in 2021 nog geen gebruikgemaakt van dit budget? Schrijf je dan dit jaar nog snel in voor een opleiding of training! Je kunt het budget ook inzetten voor een opleiding of training die start in 2022.
 
Opleiding of training uitzoeken
 

Opleidingsbudget vaak niet bekend bij medewerkers

Uit onderzoek is gebleken dat veel medewerkers helemaal niet weten dat hun organisatie een opleidingsbudget beschikbaar stelt. Hierdoor wordt het budget vaak niet (volledig) opgemaakt. Dat is natuurlijk zonde, want het is een mooie kans om jezelf voordelig en in sommige gevallen zelfs gratis verder te professionaliseren en interessante stappen te zetten in je carrière. Weet jij niet hoe het binnen jouw organisatie zit? Vraag het eens na bij je (HR-)manager.
 
Als het opleidingsbudget niet voldoende of niet beschikbaar is, zijn er nog andere financieringsmogelijkheden. Ook specifieke regelingen voor overheidsprofessionals. Je vindt ze hier: Subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden.
 

Laatste kans: aftrek studiekosten voor particulieren 

Zijn de kosten van een opleiding of training voor je eigen rekening? Alleen nog in 2021 zijn je studiekosten aftrekbaar van je inkomstenbelasting tot een bedrag van € 15.000,-. Deze regeling geldt ook voor de kosten van een EVC-procedure. Wel mag je alleen de kosten opgeven die boven de € 250,- liggen. Dus wil je hier nog je voordeel mee doen, wees er dan snel bij!
 

Gratis een passend advies

Het is fijn als je een opleiding of training voordelig kunt volgen, maar je stopt er ook tijd en moeite in, dus je wilt wel de gewenste resultaten behalen. Het kan daarom lastig zijn om de juiste opleiding te kiezen. Gelukkig kunnen onze opleidingsadviseurs je precies vertellen welke opleiding of training bij jouw leerwensen en opleidingsbehoeften past. Zij zijn bereikbaar via 035 – 7 604 850 of via info@bestuursacademie.nl. Ook kun je bij hen terecht met vragen over de financieringsmogelijkheden.

Thema's

Thema's