Boost je talent voor een mooie toekomst bij de overheid

Thema's

Thema's

Boost je talent voor een mooie toekomst bij de overheid

Hoe zie jij als jonge overheidsprofessional de toekomst voor je? In onze training Boost Je Talent ontdek je wat je écht wilt, groei je op persoonlijk en professioneel vlak en geef je richting aan je verdere carrière.
 

Geef richting aan je toekomst op basis van je talenten

Als jonge professional ben je vaak nog zoekende naar jouw precieze rol binnen de organisatie. Je wilt het verschil maken en ondertussen jezelf graag verder ontwikkelen, zodat je in de toekomst mooie stappen kunt zetten. Onzekerheden en complexe situaties kunnen daarbij in de weg staan. Wil je een toekomst voor jezelf creëren die past bij jouw motivatie(s) en talenten? En beter leren omgaan met lastige situaties? Schrijf je dan in voor onze training Boost Je Talent waarin wij je de handvatten aanreiken om verder te komen.

 

Boost je talent in een intensieve training

Tijdens deze training ga je op zoek naar wat je echt belangrijk vindt, wat je motiveert in het leven en wat je talenten zijn. Dat doe je door het stellen van vragen aan jezelf en door in gesprek te gaan met de andere deelnemers. Op basis van je nieuwe inzichten kijk je hoe je jouw drijfveren en talenten kunt toepassen in je functie en bepaal je een richting voor je verdere ontwikkeling. Vervolgens ga je aan de slag met het Personal Business Model. Je stelt een professionele strategie op waarin je aangeeft hoe je jouw beoogde carrièredoelen gaat behalen. Dit model zal je nog lang sturing geven bij het maken van professionele beslissingen.
 

Het programma van de training

In twee dagen volg je de volgende zes interessante workshops:

  • Personal & Professional Values
  • Werken met VUCA
  • Asking Powerful Questions
  • Creative Problem Solving
  • Coaching skills
  • Personal Business Model: Wat voeg JIJ toe?

 
Ook organiseert onze partner FUTUR, hét jonge ambtenarennetwerk van Nederland, een miniworkshop over netwerken. Dat komt goed uit, want je volgt de training met jonge ambtenaren uit verschillende organisaties. Je kunt dus meteen je nieuwe kennis toepassen en je netwerk uitbreiden!
 

Het resultaat

Na de training Boost Je Talent heb je een veel duidelijker beeld van wat jou drijft en motiveert en weet je hoe je dit tot uiting kunt brengen in je houding. Je bent je bewust van je talenten en kunt makkelijker professionele keuzes maken. Daarnaast ben je in staat om creatieve oplossingen te bedenken, waardoor je beter kunt omgaan met obstakels, onzekerheden en snelle veranderingen in de wereld en in jouw organisatie. En je kunt ook nog eens anderen helpen om te groeien!

 

Meer informatie over de training Boost Je Talent

Meer informatie over de inhoud, de lesplanning en de kosten van de training vind je hier: Boost Je Talent. Eventueel kun je voor deze training gebruikmaken van het STAP-budget. Dit is een subsidieregeling van maximaal € 1.000,- die op de factuur van de training in mindering wordt gebracht. Meer informatie over deze subsidie en de voorwaarden vind je op onze pagina Extra voordelig studeren met het STAP-budget.

Thema's

Thema's