Word de beste schakel tussen inwoner en gemeente

Thema's

Thema's

Word de beste schakel tussen inwoner en gemeente

Wil je als medewerker burgerzaken bijblijven in je vak? Wij helpen je graag in je ontwikkeling, zodat je de waardevolle schakel blijft tussen inwoners en de gemeente. Hiervoor bieden we twee opleidingstrajecten aan.
 

Versterk jouw krachten als de verbindende schakel

Als medewerker burgerzaken zul je merken dat je werk sterk verandert. Om bij te blijven in je vak heb je andere kennis en vaardigheden nodig. Denk aan digitale vaardigheden, creativiteit, kritisch denken, overtuigingskracht en assertiviteit. Bestuursacademie Nederland helpt je graag in je ontwikkeling, zodat jij die waardevolle schakel blijft tussen inwoners en de gemeente. En net zo belangrijk: zodat je plezier houdt in je werk.
 

Ons opleidingsaanbod

Als partner van de NVVB bieden wij de modules uit het Diplomastelsel Burgerzaken van de PublieksAcademie aan. Bekijk de pagina Burgerzaken voor het volledige aanbod NVVB-modules. Daarnaast bieden hebben we een mooi aanbod met praktijkgerichte trainingen en opleidingen, gericht op 4 thema’s:

  1. Introductie in de afdeling Burgerzaken
  2. Frontoffice
  3. Ervaren medewerkers
  4. Dienstverlening


Dit aanbod vind je hier.
 

Jouw praktijk centraal

Wij vinden het heel belangrijk dat je in de praktijk écht iets hebt aan je opleiding of training. Of je nu je kennis over wet- en regelgeving actualiseert of je vaardigheden versterkt. Daarom is er tijdens de lesbijeenkomsten alle ruimte om te experimenteren met het geleerde. Met behulp van casuïstiek uit de praktijk oefen je met de toepassing van je nieuwe kennis en vaardigheden. De docent houdt daarbij rekening met jouw persoonlijke leerdoelen, die we vooraf met een intake inventariseren.
 

Leren doe je van en met elkaar

De meeste opleidingen en trainingen verzorgen wij klassikaal. Dat is extra inspirerend, omdat je de bijeenkomsten volgt met cursisten uit verschillende organisaties. Je leert veel van elkaars vraagstukken en ervaringen en kunt oplossingen en ideeën aandragen. Zo helpen jullie elkaar verder om de beste schakel tussen inwoners en de gemeente te worden!
 

Wil je meer informatie?

Ons volledige opleidingsaanbod en meer informatie over Bestuursacademie Nederland vind je op onze
website www.bestuursacademie.nl. Heb je vragen of wil je graag een passend opleidingsadvies? Dan zijn onze opleidingsadviseurs te bereiken via:

Thema's

Thema's