Tip voor het succesvol organiseren van de Tweede Kamerverkiezingen

Thema's

Thema's

Tip voor het succesvol organiseren van de Tweede Kamerverkiezingen

Ineens zijn ze er al bijna: de Tweede Kamerverkiezingen. Ben jij verantwoordelijk voor de zorgvuldige organisatie hiervan? Wij voorzien je in één dag van handvatten en boeiende tips om de verkiezingen succesvol voor te bereiden. 

 

De verkiezingen snel én juist organiseren, dat is een uitdaging! 

Het regelen van locaties voor toegankelijke stembureaus, het uitkiezen van geschikte stembureauleden, toezicht houden op de regels voor verkiezingscampagnes. Het organiseren van verkiezingen is een intensieve en grote verantwoordelijkheid voor gemeenten. Zeker nu dit keer maar de helft van de normale voorbereidingstijd beschikbaar is. Heb jij de taak om de verkiezingen binnen jouw gemeente vorm te geven? En vind je het fijn om het organisatieproces nog eens helemaal door te nemen en tips te krijgen? Dan is onze training Organiseren van Verkiezingen heel interessant!  

 

Check of je goed op weg bent met de training Organiseren van Verkiezingen 

Er komt veel kijken bij het correct organiseren van verkiezingen. Wat dat allemaal is, nemen we in de training Organiseren van Verkiezingen van begin tot eind door. In slechts één dag krijg je zicht op het volledige organisatieproces. Van de voorbereiding tot aan de stemming, uitslag en benoeming van de politieke leiders. Ook voorzien we je van tips over het maken van een draaiboek en het begeleiden en aansturen van de stembureauleden. Dankzij de praktijkgerichte aanpak is de lesstof direct toe te passen in je werkomgeving. Na de training ben je niet alleen in staat om de verkiezingen effectief voor te bereiden en te organiseren, maar kun je ook alle vragen van bestuur, collega’s en burgers beantwoorden. 

Je volgt deze training op een van onze leslocaties bij jou in de buurt of live online via onze virtual classroom. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze training? Dan kun je ons bereiken via 035 – 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl

Thema's

Thema's