Effectief thuiswerken? Volg een gratis training!

Thema's

Thema's

Effectief thuiswerken? Volg een gratis training!

De coronamaatregelen hebben veel effect op ons dagelijks leven. Ineens moeten we zoveel mogelijk thuiswerken, terwijl je dat misschien helemaal niet gewend bent. Wij helpen je daarom een handje!
 

Volg een gratis online training

In samenwerking met de Online Academy bieden wij nu tijdelijk een aantal trainingen gratis aan. Dit zijn trainingen die je helpen om vanuit huis toch efficiënt en productief (samen) te werken. Je kunt kiezen uit:

  • Gezond Thuiswerken
  • Microsoft Teams
  • Microsoft Office 365
 

Gezond Thuiswerken

Op werk heb je een ergonomische werkplek, maar thuis heb je dat misschien nooit nodig gehad. In deze training leren we je hoe je een goede werkplek inricht. We vertellen je welke afspraken je moet maken met collega’s, bijvoorbeeld over je bereikbaarheid, en we hebben het over eventuele valkuilen die je moet zien te vermijden. Ook komen er oefeningen aan bod om je spieren soepeler te maken en je lichaam gezond te houden. Samen zorgen we ervoor dat jij thuis op een gezonde manier aan het werk kunt en dat je een goede werk-privébalans zult vinden.
 

Microsoft Teams

Samenwerken op afstand. Hoe doe je dat? Microsoft Teams kan je hierbij goed helpen. Dit is hét programma om makkelijk te communiceren, zowel 1-op-1 als in groepsgesprekken. Ook kun je via Teams (video)bellen en bestanden delen en beheren. In de training Microsoft Teams leer je de basisbeginselen van dit programma en doorlopen we alle functionaliteiten.
 

Microsoft Office 365

Online interactief samenwerken doe je met het volledige Microsoftpakket. In de training Microsoft Office 365 leer je gestructureerd thuiswerken met alle applicaties die dit pakket biedt. Bijvoorbeeld Sharepoint Online, OneDrive, Skype en OneNote, maar ook Outlook en Word. Na deze training snap je de basis en weet je welke applicatie je waarvoor kunt gebruiken.
 

Voordelen van een training via de Online Academy

Je volgt een online training op je eigen tempo. Het hoeft je maar 10 minuten op een dag te kosten. Volg je de training in de ochtend, dan kun je de rest van de werkdag direct oefenen met wat je geleerd hebt. Je hebt de tijd om rustig notities te maken van de lesstof. Gaat het te snel of ben je alweer vergeten wat je gisteren geleerd hebt? Dan klik je gewoon even terug of speel je een video nog eens af. Je bepaalt zelf wanneer je klaar bent om naar het volgende onderwerp te gaan. En na afloop ontvang je net als bij een normale training een waardevol certificaat.
 

Jezelf en/of je collega’s aanmelden voor een online training?

Dat kan via het e-mailadres zakelijk@onlineacademy.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Thema's

Thema's