Wij zoeken een programmamanager met kennis van de (lokale) overheid

Thema's

Thema's

Wij zoeken een programmamanager met kennis van de (lokale) overheid

Wil jij overheidsorganisaties helpen hun medewerkers verder te professionaliseren? Word programmamanager bij Bestuursacademie Nederland en bouw samen met ons en onze klanten aan de kwaliteit van het openbaar bestuur!
 

Dit ga je doen

Jij bent de regisseur over de inhoud van opleidingsprogramma’s die wij incompany aanbieden. Op basis van jouw kennis van de lokale overheid vertaal jij klantvragen naar programma’s op maat. Je ontwikkelt die programma’s zelf of stuurt onze trainers daarvoor aan. Je bent de spin in het web in het samenspel met de klant, onze trainers en accountmanagers. Je volgt de ontwikkelingen bij de overheid, houdt zo ons open en incompany opleidingsaanbod up-to-date en zorgt dat het blijft aansluiten op de veranderende context. Zo heb je een duidelijke meerwaarde voor onze klanten en help je overheidsprofessionals hun vakmanschap te vergroten.
 

Welkom in ons team

In het team werken meerdere programmamanagers met ieder een eigen aandachtgebied. Zodat we in het brede werkveld van de lokale overheid toch domeinspecifieke kennis in huis hebben. Maar altijd met hetzelfde doel: iedereen die bij of voor de lokale overheid werkt laten groeien in zijn vak. Dat doen we primair door leerprogramma’s op maat te ontwikkelen. Daarnaast signaleren we ontwikkelingen in de publieke sector en trends in opleiden. Dat resulteert in nieuwe en verbeterde producten, zodat ons opleidingsportfolio actueel en aantrekkelijk blijft. 
 

Herken jij jezelf?

Jij kent de lokale overheid door en door. Je hebt zoveel ervaring in het werken bij de overheid dat je de taal van onze klanten spreekt en direct begrijpt hoe processen in een politiek-bestuurlijke omgeving verlopen. Dat combineer je met kennis van opleiden. Je hebt oog voor kwaliteit, maar ook voor rendement. Je weet anderen mee te nemen en te enthousiasmeren. Je kunt zelfstandig werken zonder het belang van het team uit het oog te verliezen. Specifieke kennis van het fysieke domein is een pré, maar ook met kennis van andere domeinen van de lokale overheid ben je van harte welkom.
 

Ons aanbod

Bestuursacademie Nederland maakt deel uit van de NCOI Groep. Werken bij hét opleidingsinstituut van Nederland heeft voor jou ook veel voordelen. Natuurlijk mag je zelf kosteloos opleidingen en trainingen volgen uit ons uitgebreide aanbod. En als je niet aan studeren bent, kun je meedoen met een bier- of wijnproeverij, escape rooms, voetbal- en volleybaltoernooien die onze Social Club organiseert. Verder mag je rekenen op:

  • Een goed salaris tussen de € 2.900,- en € 4.100,- (o.b.v. 40 uur)
  • Een laptop en telefoon
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenregeling en collectieve zorgverzekering

 

Ben je geïnteresseerd? 

Stuur dan je sollicitatie naar Herrick Jellema, Programmamanager Bestuursacademie Nederland: hjellema@bestuursacademie.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen op 06-55852412.

Thema's

Thema's