Bent u de toekomst van Burgerzaken?

Thema's

Thema's

Bent u de toekomst van Burgerzaken?

Burgerzaken is volop in beweging. Burgers worden steeds mondiger, digitale dienstverlening neemt toe en steeds meer taken worden door automatisering – zonder mankracht – uitgevoerd. Het persoonlijke contact met klanten wordt minder, maar de complexiteit neemt toe.

Het werk verandert en dat betekent dat u ook andere vaardigheden nodig heeft om uw werk te kunnen blijven doen. Competenties zoals emotionele intelligentie, overtuigingskracht, creativiteit en kritisch denken worden daarin steeds belangrijker.

Wilt u van waarde blijven, dan is het belangrijker dan ooit dat u zich blijft ontwikkelen. Maar hoe doet u dat? Hoe kunt u op een inspirerende manier invulling blijven geven aan uw werk? En hoe zorgt u ervoor dat u de baas blijft over uw eigen loopbaan?
 

Hoe nu verder bij Burger- en publiekszaken?

Speciaal voor professionals die werkzaam zijn bij Burger- en publiekszaken hebben wij verschillende gedrags- en vaardigheidstrainingen ontwikkeld. Deze trainingen kunnen wij verzorgen bij u in de gemeente of op een centrale locatie in het land.

Heeft u interesse in een van onze vaardigheidstrainingen Burger- of publiekszaken en wilt u meer informatie? Onze accountmanager Hugo Hopstaken staat u graag te woord. U kunt contact met hem opnemen via telefoonnummer 06 - 29 02 32 76 of e-mail: HHopstaken@bestuursacademie.nl.

Thema's

Thema's