Opleidingsbeurs

Opleidingsbeurs

De professionalisering van overheidsorganisaties brengt ook een behoefte aan professionalisering van individuele medewerkers met zich mee. Natuurlijk zoek je dan een opleider met kennis van het werkveld en de politieke context, die opleidingen van goede kwaliteit biedt. Het is dus logisch dat je je eerst goed wil oriënteren. Dat kan op de Opleidingsbeurs die op 29 augustus wordt gehouden in BCN Utrecht CS.
 
Wat komt er aan bod?
Tijdens deze Opleidingsbeurs helpen we je persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij je past. Daarnaast kun je in een inspiratieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden we ook graag al je vragen over het volgen van een opleiding naast je baan. Je zal zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met je werk en je privésituatie!
Tip: Je cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen samen met jou het optimale opleidingsprogramma te kiezen. Neem dit dus mee naar de beurs!
 
Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker 
Twijfel je welke opleiding voor jou geschikt is? Dan kun je tijdens de beurs een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met jou kijken zij welke opleiding het meest geschikt is. Want hoe beter de opleiding aansluit bij je ervaring en ambities, hoe gemotiveerder je bent om het diploma te behalen!

Inspiratieles: dit mag je van ons verwachten!
Tijdens de Opleidingsbeurs kun je een inspiratieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. Je merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie en hoeveel energie je krijgt van de interactie met de docent en uw medestudenten.
 
Kies je sessie
Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in drie sessies. Je kunt zelf kiezen welk tijdstip jou het beste uitkomt. Tijdens de sessies kun je in gesprek gaan met een opleidingsadviseur, of een van de inspiratielessen bijwonen, die continu worden verzorgd.
 
Je kunt kiezen uit de volgende sessies:

  • Sessie 1: 10.00 uur - 12.00 uur
  • Sessie 2: 13.00 uur - 15.00 uur
  • Sessie 3: 15.00 uur - 17.00 uur
Je kunt je helaas niet meer aanmelden.