Bezoek de Centrale Raad van Beroep

Thema's

Thema's

Bezoek de Centrale Raad van Beroep

De Centrale Raad van Beroep in Utrecht is een van de drie hoogste bestuursrechters van Nederland. De Raad oordeelt in hoger beroep over geschillen op het terrein van de sociale verzekeringen, sociale voorzieningen en ambtenarenzaken. Benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Vraag informatie aan over het incompany programma  Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD).

Incompany programma Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD)

Ons incompany programma Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD) biedt een totaalaanbod van hoog niveau. Alle wetten en regelingen die relevant zijn bij de uitvoering van de Participatiewet en voorliggende voorzieningen komen aan bod. Een bezoek aan de Centrale Raad van Beroep kan deel uitmaken van het programma. Hierbij leert u welke onderdelen van uw werk van belang zijn om met succes een rechterlijke toets te doorstaan. Zo kunt u straks zelfstandig uitspraken van de Raad lezen, interpreteren en toepassen in de praktijk.
 
Wilt u hier meer over weten? Dan is het incompany programma Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD) de juiste keuze. Vraag meer informatie aan door een mail te sturen naar incompany@bestuursacademie.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Thema's

Thema's