Houd de regie over uw eigen loopbaan

Thema's

Thema's

Houd de regie over uw eigen loopbaan

Door decentralisaties en de verschuiving van verantwoordelijkheden tussen overheid, burgers en bedrijven verandert uw rol als ambtenaar. Om aan te sluiten bij de organisatieontwikkeling en de gewenste flexibilisering en dynamiek, is het van belang dat u zelf de regie neemt over uw loopbaanontwikkeling, mobiliteit en vakmanschap. Een EVC-procedure van EVC Centrum Nederland kan u hierbij helpen. Via een EVC-procedure worden uw ervaring, kennis en kunde vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Met dit Ervaringscertificaat heeft u objectief laten vastleggen wat u waard bent. Hiermee is een officieel erkend diploma vaak dichterbij dan u zelf had gedacht. Zo bent u beter voorbereid op de toekomst en de mogelijke veranderingen in uw werk. Schrijf u uiterlijk 31 juli in voor een EVC-procedure en ontvang € 140,- korting op het inschrijfgeld. 

Wat is een EVC-procedure?

Een EVC-procedure maakt zichtbaar over welke kennis en vaardigheden u beschikt, door uw opleidingen, trainingen en werkervaring bij elkaar op te tellen. Dit resulteert in een Ervaringscertificaat.

Voordelen van een Ervaringscertificaat: 

  • U vergroot uw loopbaanmogelijkheden en promotiekansen.
  • U kunt objectief aantonen wat uw niveau is, bijvoorbeeld tijdens een (interne) sollicitatie.
  • Een EVC-procedure levert u vrijstellingen op in een opleiding. Zo bespaart u tijd en geld. 

Nu tijdelijk € 140,- korting op inschrijfgeld

Deze maand is een EVC-procedure extra aantrekkelijk. Wanneer u zich uiterlijk 31 juli inschrijft, ontvangt u namelijk € 140,- korting op het inschrijfgeld. Mis deze kans niet en schrijf u nu meteen in.
 
EVC Centrum Nederland is de grootste erkende EVC-aanbieder van Nederland en daarnaast Hofleverancier EVC voor gemeenten. EVC Centrum Nederland is op de hoogte van alle competentieprofielen binnen de sector en hanteert monitorings- en evaluatieactiviteiten die op verbetering gericht zijn.               

Subsidie A+O fonds Gemeenten

Via het A+O fonds Gemeenten komt u mogelijk in aanmerking voor de subsidies Start kwalificatieregeling (individuen) of de Impulsregeling (organisaties/groepstrajecten). Kijk voor een volledig overzicht op de website van het A+O fonds Gemeenten. 

Meer informatie

Wilt u eerst meer weten over wat een EVC-procedure precies inhoudt of wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-750 61 95 of e-mail info@evc-centrum-nederland.nl.

Thema's

Thema's