Workshops meester in je Werk-week uitverkocht

Thema's

Thema's

Workshops meester in je Werk-week uitverkocht

Binnen een half uur waren al onze workshops in de Meester in je Werk-week uitverkocht. Nog sneller dan vorig jaar! Fantastisch natuurlijk, helaas hebben we ook een groot aantal mensen moeten teleurstellen. Maar treur niet.
 
Speciaal voor gemeenten die achter het net hebben gevist bieden wij de mogelijkheid om eenmalig een van de workshops tegen een gereduceerd tarief van € 600,-  te boeken.  Deze aanbieding geldt alleen voor de workshops die op de Menukaart van het A+O fonds staan. Uitvoering dient plaats te vinden in 2018.  Wil uw organisatie hier gebruik van maken? Stuur dan een e-mail naar: incompany@bestuursacademie.nl Vergeet hierbij niet te vermelden in welke workshop uw gemeente geïnteresseerd is.
 

Gratis studieadviseur op locatie

Wilt u uw medewerkers ook stimuleren om na de Meester in je Werk-week zich bij te scholen? Maar merkt u dat medewerkers verdwalen in het grote aanbod van opleidingen en trainingen? Onze studieadviseurs komen graag kosteloos bij u op locatie om uw medewerkers van een passend studieadvies te voorzien.  Zo krijgen uw medewerkers inzicht in hun mogelijkheden. De adviseur weet als geen ander welke opleidingen daarbij aansluiten. Ook kunnen medewerkers vragen stellen, bijvoorbeeld over toelatingseisen of vrijstellingen. Om in aanmerking te komen voor gratis studieadvies op locatie, dient u minimaal 6 deelnemers aan te dragen.Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Yvette Post, tel: 035 – 7 604 850 of stuur een e-mail naar: incompany@bestuursacademie.nl
 

Thema's

Thema's