“Remmen, zingen, zweven, zitten, grappen, liggen en weer doorgaan”

Thema's

Thema's

“Remmen, zingen, zweven, zitten, grappen, liggen en weer doorgaan”

In het kader van de Jonge Ambtenarendag op 13 juni 2019 presenteert Bedrijfstheater Blij & Vrij namens Bestuursacademie Nederland de interactieve voorstelling: “Remmen, zingen, zweven, zitten, grappen, liggen en weer doorgaan.”

Wie werkt moet om zien te gaan met werkstress. Ook bij de overheid. Maar dat is lang niet altijd eenvoudig. Stressklachten lossen zich niet vanzelf op, daar moet u iets aan doen. Maar hoe doet u dat? In onze interactieve theatervoorstelling leert u hoe we het samen anders kunnen doen. Zo krijgt u handvatten mee om te kunnen leren van de dingen die niet goed gaan op uw werk en in uw privéleven. Ook doet u inzichten op die u een blij en vrij gevoel geven. En dit allemaal met veel herkenning en humor.

Jonge Ambtenarendag

Op donderdag 13 juni 2019 vindt in Harderwijk de 13e editie plaats van de Jonge Ambtenarendag.  Deze jaarlijks terugkerende dag richt zich op de ontwikkeling van jonge ambtenaren. Tijdens deze dag kunnen jonge ambtenaren naar interessante sprekers luisteren, workshops volgen en netwerken. Dit jaar staat de dag in het teken van: De kunst van precies genoeg.

De kunst van precies genoeg

We streven naar de beste versie van onszelf, de versie waarmee we indruk maken op de buitenwereld. Dat kost veel tijd en energie. Door onze overvolle agenda’s en lange to-do lijsten raken we dan al gauw overwerkt. We hebben allemaal behoefte aan evenwicht, gelijkmatigheid en eenvoud. We verlangen naar iets wat moeilijk onder woorden te brengen is. Naar een gevoel van voldoening, van precies genoeg, op precies het juiste moment. In Zweden hebben ze daar nu een woord voor: lagom. Dat betekent zoveel als ‘precies goed’. Niet te veel en niet te weinig, maar net ertussenin, het midden tussen twee uitersten.

Ook nieuwsgierig geworden?

Bent u werkzaam als jonge ambtenaar bij de overheid? Bent u toe aan een vernieuwende kijk op uw werk? En wilt u beter kunnen omgaan met stress? Kom dan naar onze inspirerende theatervoorstelling op de Jonge Ambtenarendag. Klik hier voor meer informatie.

Thema's

Thema's