Nomineer jouw favoriete jonge ambtenaar!

Thema's

Thema's

Nomineer jouw favoriete jonge ambtenaar!

Ben jij of ken jij die jonge ambtenaar die durft te experimenteren? Die lef heeft, niet bang is om fouten te maken, tegen heilige huisjes durft te schoppen en zich 100 procent inzet om het verschil te maken? Meld dan jouw kandidaat aan voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing.

Wat als het wel lukt?

Om het openbaar bestuur up-to-date te houden moeten we vernieuwen. De jonge ambtenaar van het jaar 2020 weet hoe dat moet. Door te experimenteren, reflecteren en leren baan jij of baant een van je collega’s zich door het publieke landschap. Om in aanmerking te komen voor de titel van Jonge Ambtenaar van het Jaar moet je in ieder geval voldoen aan de volgende eisen:

  • Weet hoe je moet experimenteren zonder echt te ver te gaan
  • Is niet bang te staan voor zijn of haar fouten
  • Durft ook kwetsbaar te zijn door te reflecteren op eigen handelen en te leren van keuzes
  • Heeft lef als tweede naam
  • Is niet ouder dan 35
  • Werkt in de publieke sector

Nomineer nu jouw kandidaat

Ben jij wie wij zoeken? Of weet je meteen welke collega we bedoelen? Nomineer hem, haar of jezelf dan voor deze award! Ga snel naar het aanmeldformulier en nomineer jouw kandidaat! Aanmelden kan tot 22 september 2019.

Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing

Bestuursacademie Nederland is partner van de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing 2020. De verkiezing wordt georganiseerd door FUTUR, het landelijk netwerk van en voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij de overheid. De winnaar ontvangt onder andere een opleidingscheque van Bestuursacademie Nederland ter waarde van € 5.000,-. Deze cheque wordt tijdens de gala-avond in januari uitgereikt.
 
De winnaar staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Naast de eervolle titel ontvangt de winnaar een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaring. De Jonge Ambtenaar van het Jaar is een geliefd spreker op congressen en events en treedt daarnaast ook toe tot de jury van de verkiezing voor overheidsorganisatie van het jaar.

Thema's

Thema's