Zet met € 1.000.- subsidie de volgende stap in uw carrière

Thema's

Thema's

Zet met € 1.000.- subsidie de volgende stap in uw carrière

Werkt u drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde Rijksonderdeel en bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Met de scholingsregeling Blik vooruit van het A+O fonds Rijk krijgt u tot € 1.000,- subsidie voor een cursus of opleiding. U kunt de subsidie ook gebruiken voor het behalen van een Ervaringscertificaat (EVC-traject).
 
Ruim 1.400 Rijksmedewerkers maakten al gebruik van deze subsidieregeling. U mag zelf een cursus of opleiding kiezen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van uw loopbaan. Voorwaarde is wel dat u nog niet eerder aan de regeling meedeed, want u kunt slechts één keer gebruikmaken van deze subsidie om uw carrière vooruit te helpen. Meer informatie leest u in de voorwaarden.

Samen met de Bestuursacademie

Maakt u de volgende stap in uw loopbaan? Doe dat samen met de  Bestuursacademie Nederland. Met een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen helpen we jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid verder in hun loopbaan. Bekijk ons aanbod. Op onze site vindt u ook informatie over andere subsidieregelingen.
 
De regeling geldt tot en met 31 december 2018. De sluitingsdatum wordt vervroegd wanneer het beschikbare budget is uitgeput. Wacht dus niet te lang en schrijf u vandaag nog in.

Opleidingsadvies?

Wilt u graag een opleidingsadvies of heeft u vragen? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 035 - 20 04 883. Zij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Thema's

Thema's