Bezoek onze stand op het NVVB Congres op 18 en 19 april

Thema's

Thema's

Bezoek onze stand op het NVVB Congres op 18 en 19 april

Komt u ook naar het NVVB Congres op 18 en 19 april 2018 in het NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout? De Bestuursacademie is er natuurlijk ook en we heten u graag welkom in stand 4.
 
Het thema van dit jaar is Bestemming Burgerzaken. Dit speelt in op het streven naar een vriendelijke en professionele dienstverlening in een tijd van digitalisering en verandering. Hoe zorgt u als gemeente voor een balans tussen regels en menselijkheid? Welke volgende stap is nodig om de dienstverlening verder te ontwikkelen, zodat die aansluit bij de ontwikkelingen van morgen?
 
Zoek ons op bij stand 4 en laat u uitgebreid informeren over wat de Bestuursacademie op dit gebied voor u kan betekenen. Samen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties en spelen we in op veranderingen in de toekomst. Bekijk ons volledig opleidingsaanbod.
 
Het congresprogramma is divers met verschillende sprekers en workshops. Zo kunt u op de eerste dag onder meer luisteren naar de lezingen ‘Geen tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperk’ door hoogleraar Transities & Transitiemanagement, Jan Rotmans en ‘Van goed naar goud’ door ex-bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam, Marc Lammers.
 
Op tweede dag spreekt onder meer cybersecurity onderzoeker, Rolf van Wegberg over het actuele onderwerp ‘Burgerzaken & Blockchain’. U hebt beide dagen bovendien de keus uit veel interessante workshops om aan deel te nemen.
 
De eerste dag eindigt met een feest in strandclub Bries in Noordwijk. Victor Mids, illusionist en arts en bekend van het tv-programma Mindf*ck, sluit de tweede dag af. Hij brengt illusie en wetenschap op een unieke manier bij elkaar. Niets is wat het lijkt!
 
Op nvvb.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.

Thema's

Thema's