Werkt u als bode? Dan bent u vast van alle markten thuis, toch?!

Thema's

Thema's

Werkt u als bode? Dan bent u vast van alle markten thuis, toch?!

Immers, als bode bent u niet alleen bezig met huismeesterdiensten of postverzorging. Ook zaken als lichte herstelwerkzaamheden aan apparatuur of gebouwen behoren tot uw takenpakket. U heeft te maken met ambtenaren van ‘hoog tot laag’. In onze bodecursus gaan we onder meer in op uw dagelijks werk: hoe ziet uw takenpakket er nu ‘in het echt’ uit? Vindt u het moeilijk om prioriteiten te stellen? Maar ook gaan we in op de gemeentelijke structuur, communicatie, uw eigen organisatie en verantwoordelijkheden. In onze bodecursus gaan we onder meer in op uw dagelijks werk: hoe ziet uw takenpakket er nu ‘in het echt’ uit? Vindt u het moeilijk om prioriteiten te stellen? Maar ook gaan we in op de gemeentelijke structuur, communicatie, uw eigen organisatie en verantwoordelijkheden.

Leren van en met elkaar
Een belangrijk uitgangspunt van de cursus is 'leren van elkaar'. In de cursus komt u als bode in contact met collega-bodes. Gedurende twee dagen verzorgen we de cursus op locatie, dat wil zeggen dat we twee dagen in de keuken gaan kijken bij een bodedienst van een gemeente.

Doet u mee?
De cursus start op 3 maart in De Meern.

Meer informatie
Alle informatie over de bodecursus kunt u hier nog eens rustig nalezen.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met klantadviseur Linda Huizenga (tel. 06 55 85 24 16) of via lhuizenga@bestuursacademie.nl.

Thema's

Thema's