Spel Los - Hét spel voor cultuurverandering binnen uw organisatie

Thema's

Thema's

Spel Los - Hét spel voor cultuurverandering binnen uw organisatie

Omgaan met een initiatiefrijke samenleving en invulling geven aan de veranderende rol van de overheid vraagt om een andere houding van jou en je collega’s. Een open houding, goed luisteren en durven loslaten zijn daarbij essentieel. Om hier invulling aan te kunnen geven is een cultuur waarin dergelijk gedrag wordt gestimuleerd van grote waarde. Maar hoe typeer je de cultuur binnen jouw team, afdeling of organisatie? Welke cultuurwaarden spelen daarin een hoofdrol? Van welke cultuurwaarden wil je los komen? En welke waarden wil je nastreven?

Om de antwoord te kunnen geven op deze vragen heeft de Bestuursacademie Nederland, in samenwerking met Innovision Consult, het spel ‘Los’ ontwikkeld.
Speel het spel Los en kom los van bestaande cultuurwaarden en creëer een cultuur die past bij de overheid van de toekomst.

Voor wie is het spel bedoeld
Het spel is ontwikkeld voor o.a. beleidsadviseurs en -medewerkers, (team)managers, leidinggevenden en medewerkers.

Bestellen
U kunt het spel online bestellen via uitgeverij THEMA. De kosten bedragen € 14,95 (excl. verzendkosten).

Wilt u meer weten over cultuurverandering binnen uw team en/of organisatie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes van Peer via telefoon 06 15 05 16 02 of e-mail mvanpeer@bestuursacademie.nl.


Thema's

Thema's