banner

Opleidingen Burgerzaken

Populaire opleidingen in dit vakgebied

HBO niveau

MBO niveau

(Vak)opleiding

Training

Opleidingen en trainingen

De afdelingen Burgerzaken van gemeenten bevinden zich in een dynamische omgeving en staan aan de vooravond van diverse veranderingen. Recente ontwikkelingen, zoals nieuwe wet- en regelgeving, landelijk en Europees beleid, nieuwe technologieën en de toenemende digitalisering werken door binnen alle thema’s van burgerzaken: persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement, dienstverlening en innovatie. Het wordt allemaal complexer. Dat vereist optimale dienstverlening en vakmanschap.

Op het gebied van burgerzaken zijn en blijven specialisten nodig voor de diverse complexe vragen die op het openbaar bestuur afkomen. Met name de thema’s persoonsinformatie, privacy en gegevensbeveiliging verdienen aandacht. Kennis op dit terrein kunt u opdoen in een opleiding Burgerzaken van Bestuursacademie Nederland.

Uw praktijk centraal

In alle opleidingen Burgerzaken van Bestuursacademie Nederland draait het om uw praktijk. We werken bovendien met docenten die zelf actief zijn in het openbaar bestuur en veel praktijkervaring meebrengen. Als geen ander begrijpen zij waar u in uw werk tegenaan loopt. Hierdoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Zo is het rendement van uw opleiding of training optimaal.

Ook maatwerk mogelijk

Wij houden zoveel mogelijk rekening met de specifieke leerbehoeften van onze cursisten. Zo kunt u een aantal medewerkers dezelfde opleiding of training op een locatie naar eigen keuze laten volgen. Ook kunnen wij voor u een maatwerkvariant ontwikkelen van een van onze open trainingen en opleidingen. Wilt u liever een programma dat op uw organisatie is afgestemd? Dat is eveneens mogelijk. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren