Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Wil je meer inzicht in je eigen talenten en weten hoe je deze optimaal inzet? Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je energie en tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen?...

Lees meer

Wil je meer inzicht in je eigen talenten en weten hoe je deze optimaal inzet? Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je energie en tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen?...

Lees meer

Wil je meer inzicht in je eigen talenten en weten hoe je deze optimaal inzet? Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je energie en tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen?...

Lees meer

Persoonlijke Effectiviteit: 27 opleidingen

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO niveau (5) Onze HBO-programma’s bieden je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in je eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

Training (21) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Wil je meer inzicht in je eigen talenten en weten hoe je deze optimaal inzet? Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je energie en tijd kunt besteden aan dingen die er echt toe doen? Bekijk dan eens ons aanbod met opleidingen en trainingen gericht op persoonlijke effectiviteit.
 

Betekenis persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit draait niet alleen om het efficiënt indelen van je tijd. Het gaat ook over denken in mogelijkheden en een positieve houding en uitstraling. Tijd nemen voor wat echt belangrijk is en de juiste balans vinden tussen inspanning en ontspanning. En vooral om inzicht en vertrouwen in jezelf. Persoonlijke effectiviteit is het op de juiste manier benutten van je kwaliteiten, zodat je effectiever bent. Effectief met werken, communiceren, beïnvloeden, adviseren of het helpen van klanten. Of gewoon effectief in je privéleven. Je laat jouw talenten optimaal tot hun recht komen, waardoor je gedrag het gewenste effect heeft en je in staat bent doelgerichte resultaten te behalen. Dat zorgt er ook voor dat je meer plezier hebt in je werk.
 

Je persoonlijke effectiviteit vergroten

Soms is het nodig om je gedrag te veranderen of bepaalde vaardigheden te ontwikkelen. Analyseer eens over welke vaardigheden je beschikt. Wat zijn je sterke en zwakke punten? Wat zijn je drijfveren en waar krijg je energie van? Zet al deze punten op een rijtje en stel doelen. Wat wil je zakelijk (of privé) bereiken en wat heb je daarvoor nodig? Zo kun je voor jezelf bepalen op welke gebieden je jezelf verder kunt ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Soms is dat heel simpel. Bijvoorbeeld door vaker ‘nee’ te zeggen. Hierdoor hou je meer tijd over voor je eigen taken en dat bespaart je stress.
 

Volg een opleiding of training persoonlijke effectiviteit

Heb je in beeld op welke punten je jezelf kunt ontwikkelen om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten? Dan hebben wij een breed aanbod met trainingen, maar ook HBO- en Masteropleidingen die je hierbij kunnen helpen. Welke opleiding je ook kiest, het programma is altijd praktijkgericht. Je zult tijdens de bijeenkomsten en in je eigen werk heel veel oefenen met je nieuwe vaardigheden, zodat je direct resultaat ervaart van je opleiding of training. 
 

Voordelen van een opleiding bij de Bestuursacademie

  • Jarenlange ervaring als opleider van de overheid
  • Een praktijkgerichte aanpak
  • Docenten die zelf werkzaam zijn binnen de overheid
  • Zelf bepalen wanneer je met je opleiding of training begint
  • Leslocaties door heel Nederland
 

Meer weten over onze opleidingen en trainingen persoonlijke effectiviteit?

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen en trainingen of heb je hulp nodig bij je keuze? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar en zijn te bereiken via 035 - 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.

Ontwikkel je eigen growth mindset

Blijven leren is de sleutel tot succes. In de praktijk biedt elke dag je nieuwe leermomenten. Als je die momenten aangrijpt, haal je het maximale uit jezelf. Je hebt er alleen wel een growth mindset voor nodig. Deze ontwikkel je nu gratis in een cursus via Online Academy.