Technisch Bouwrecht

Onderdeel van de Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 (ABW2)

1e startmoment

22-10-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In je functie heb je onder meer te maken met technisch bouwrecht. Wil je hier meer van weten? Dan is deze opleiding iets voor jou. Je verdiept je in diverse onderwerpen die uiteenlopen van brandveiligheid en ventilatie tot energieprestatie in de utiliteitsbouw en het toepassen van het Bouwbesluit. Na afloop van deze opleiding kun je meteen aan de slag.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding kun je het Bouwbesluit toepassen, inclusief een aantal aangewezen normbladen (bepalingsmethoden) met NPR’s (praktijkvoorbeelden).

Doelgroep

Je bent een ervaren medewerker op het gebied van bouw- en woningtoezicht en op zoek naar verdieping/verbreding met name op het gebied van technisch bouwrecht.

Aanpak

Deze opleiding is gericht op het in grote lijnen kunnen toepassen van het Bouwbesluit. Een aantal specifieke onderdelen wordt door middel van voorbeelden uitvoerig behandeld. De opleiding is onderdeel van de opleiding Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 (ABW2).

Vooropleiding

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Deze opleiding verzorgen wij op HBO-niveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Technisch Bouwrecht

Onderdeel van de Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 (ABW2)

1e startmoment

22-10-2021

Niveau

HBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.