banner

Juridische Opleidingen

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Masteropleiding

HBO niveau

HBO Bacheloropleiding

(Vak)opleiding

Training

Actualiteitendag

Opleidingen en trainingen

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten en diensten. Dit betekent dat geleverde producten en diensten voldoen aan de eisen van de gebruikers (burgers), het recht en de omgeving. Daarnaast is het een vorm van verantwoord risicomanagement. Dit houdt in dat ieder risico waarmee een organisatie te maken kan krijgen, genomen is op basis van een adequate keuze. Het gaat erom bewust met risico’s om te gaan, zodat een rechtmatige beslissing genomen kan worden.
 
Om een en ander in goede banen te kunnen leiden, moet u als jurist, juridisch adviseur, juridisch (kwaliteitszorg)medewerker, beleidsmedewerker of bestuursadviseur over specifieke kennis en vaardigheden beschikken. Een juridische opleiding van Bestuursacademie Nederland is een uitstekende manier om de benodigde knowhow op te doen.

Uw praktijk centraal

In onze juridische trainingen en opleidingen staat uw praktijk centraal. Hoe merkt u dat? Natuurlijk maken onze docenten, die zelf uit de praktijk komen, voortdurend de vertaalslag van de theorie naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert de volgende dag al toepassen. Maar dat niet alleen: omdat uw medestudenten in een vergelijkbare omgeving werken als u, kunt u van elkaars ervaringen leren. Zo levert uw training of opleiding optimaal rendement op!

Ook maatwerk mogelijk

Bestuursacademie Nederland biedt een breed scala aan trainingen die regelmatig op verschillende locaties in Nederland worden verzorgd. Maar als u meerdere medewerkers wilt trainen of opleiden, is het ook mogelijk om het programma volledig toe te spitsen op de behoeften van uw organisatie. We kunnen een van onze bestaande trainingen of opleidingen aanpassen aan uw organisatie, maar ook speciaal voor uw organisatie een programma ontwikkelen. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren