Juridisch

Juridisch

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten...

Lees meer

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten...

Lees meer

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten...

Lees meer

Juridisch: 35 opleidingen

Filters

Filter

Masteropleiding (1) In een Masteropleiding kun je de kennis die je in een Bachelor hebt opgedaan verder verdiepen of juist verbreden. Wanneer je een Masteropleiding hebt afgerond, ontvang je een Mastergraad. Onze opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en worden internationaal erkend op de arbeidsmarkt.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Masterclass (1) In een Masterclass kun je je in korte tijd specialiseren op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding van een Masterclass kom je mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Al onze HBO Bachelors zijn erkend door NVAO.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO niveau (14) Onze HBO-programma’s bieden je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in je eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

MBO niveau (4) Opleidingen op MBO-niveau zijn praktijkgericht. Bestuursacademie Nederland biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Training (14) In onze trainingen werk je in korte tijd aan de ontwikkeling van jouw vakkennis en/of je persoonlijke vaardigheden. Je kunt dit daarna direct in je eigen werkomgeving toepassen.

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten en diensten. Dit betekent dat geleverde producten en diensten voldoen aan de eisen van de gebruikers (burgers), het recht en de omgeving. Daarnaast is het een vorm van verantwoord risicomanagement. Dit houdt in dat ieder risico waarmee een organisatie te maken kan krijgen, genomen is op basis van een adequate keuze. Het gaat erom bewust met risico’s om te gaan, zodat een rechtmatige beslissing genomen kan worden.
 
Om een en ander in goede banen te kunnen leiden, moet jij als jurist, juridisch adviseur, juridisch (kwaliteitszorg)medewerker, beleidsmedewerker of bestuursadviseur over specifieke kennis en vaardigheden beschikken. Een juridische opleiding van Bestuursacademie Nederland is een uitstekende manier om de benodigde knowhow op te doen.

Jouw praktijk centraal

In onze juridische trainingen en opleidingen staat jouw praktijk centraal. Hoe merk je dat? Natuurlijk maken onze docenten, die zelf uit het werkveld komen, voortdurend de vertaalslag van de theorie naar de praktijk. Jouw praktijk. Hierdoor kun je wat je leert de volgende dag al toepassen. Maar dat niet alleen: omdat je medestudenten in een vergelijkbare omgeving werken als jij, kunnen jullie van elkaars ervaringen leren. Zo levert jouw training of opleiding optimaal rendement op!

Incompany en maatwerk

Bij Bestuursacademie Nederland is het ook mogelijk om het lesprogramma specifiek op (medewerkers van) jouw organisatie af te stemmen. Wil je meerdere collega's - op een zelfgekozen locatie - dezelfde opleiding laten volgen? Of wil je in een van onze trainingen een specifiek vraagstuk binnen jouw organisatie aanpakken? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 

       

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.