Actualiteitendag Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening

Volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen

Volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen
Actualiteitendag
1 Dag Dag 3 Regio's
Download brochureKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

U wilt op de hoogte zijn van de laatste ­ontwikkelingen in uw vakgebied. Daarom organiseert Bestuursacademie Nederland jaarlijks een ­actualiteitendag voor deel­nemers van de opleiding Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening. Heeft u deze opleiding niet gevolgd, maar bent u wel werkzaam op een afdeling ­Sociale Zaken, Werk en Inkomen? Ook dan bent u van harte welkom.

Uw resultaat

Tijdens deze actualiteitendag wordt u op de hoogte gebracht van wijzigingen in wet- en regel­geving en jurisprudentie. Maar belang­rijker nog: u weet welke consequenties dit heeft voor de praktijk en het opstellen van nieuw beleid. Bovendien kunt u ervaringen uitwisselen met collega’s en professionals uit het werkveld.

Doelgroep

U heeft deelgenomen aan de opleiding ­Juridisch Kwaliteitsmedewerker Gemeentelijke Sociale Dienst of bent afdelingshoofd, beleids­medewerker, toetser of senior bijstandsconsulent op een afdeling Sociale Zaken, Werk en Inkomen.

Aanpak

In korte tijd wordt u volledig up-to-date gebracht omtrent de wijzigingen en ontwik­kelingen op het gebied van juridische kwaliteitszorg. Deze dag is niet gericht op het afzonderlijk stimuleren van specifieke communicatie of presentatievaardigheden, maar er wordt ­vanuit de inhoud en ervaring gewerkt aan ­verbreding van inzicht en het toepassen in de praktijk. Uw docent behandelt de actualiteit 
en geeft prak­tische tips en voorbeelden. Er is ­voldoende gelegenheid voor het bespreken van vragen en casuïstiek.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze actualiteitendag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ontwikkelingen in het sociaal domein
  • Recente verzamelbrieven
  • Regeerakkoord Rutte III t.a.v. sociaal domein
  • Bestuurlijke boete
  • Landelijke geüniformeerde maat­regelen
  • Wet bevordering mediation in bestuursrecht
  • Integrale rechtsbescherming
  • Belangrijke jurisprudentie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Actualiteitendag Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst­verlening’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.

Bij Bestuursacademie Nederland kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.

Bestuursacademie Nederland is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Maart 2018 Dag Maandag Regio Eindhoven

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Maart 2018 Dag Woensdag Regio Zwolle

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

April 2018 Dag Maandag Regio Utrecht
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld € 35,-
Trainingskosten € 410,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 549,50

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.