Test je kennis als overheidsprofessional

Thema's

Thema's

Test je kennis als overheidsprofessional

Bezit jij nog voldoende actuele kennis van wet- en regelgeving en belangrijke thema’s binnen de overheid? Je test het heel gemakkelijk en snel met onze online kennisquizzen!
 

Hoe zit het met jouw kennis van actuele thema’s?

Ken je de basisbeginselen van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) nog? Wat weet je allemaal van het onderwerp ondermijning? Hoe ver reikt je kennis over het milieu en de risicofactoren? Als overheidsprofessional wordt er continu van je verwacht dat je je kennis up-to-date houdt om goed te kunnen omgaan met je steeds veranderende werk en nieuwe maatschappelijke vraagstukken. Ben jij benieuwd of je nog over voldoende kennis beschikt van bepaalde wetten, regels en onderwerpen? Dat test je heel laagdrempelig met onze kennisquizzen.
 

Online kennisquizzen

Op onze website bieden wij verschillende quizzen aan. Bijvoorbeeld om je kennis van de Awb, burgerzaken of sociale zekerheid te testen. Om een quiz te doen hoef je geen account aan te maken. Je hoeft dus ook geen gegevens in te voeren om de uitslag te krijgen. Na elke vraag krijg je direct te zien of je antwoord goed of fout is.
 
Daag je ook je collega’s uit? Je vindt de kennisquizzen hier.

Thema's

Thema's