Maak kennis met docente Yvon

Thema's

Thema's

Maak kennis met docente Yvon

Wil jij de komende periode werken aan je persoonlijke vaardigheden en ben je van plan daarvoor een training te volgen? Misschien kom je dan docente Yvon wel tegen, die gespecialiseerd is in gedragstraining en coaching.
 

Yvon creëert een veilige omgeving waarin jij op je gemak kunt oefenen

Wil je effectiever communiceren, anderen beter kunnen overtuigen van je adviezen of op een meer ontspannen en inspirerende manier presenteren? Dan ben je bij Yvon aan het juiste adres!
Yvon werkt als zelfstandig trainer en coach en richt zich met name op persoonlijke groei en effectiviteit, communicatie en gedragsverandering. Bij Bestuursacademie Nederland geeft ze trainingen over persoonlijk leiderschap, professioneel adviseren en het regisseren van beleid.
 
Yvon zorgt voor een veilige omgeving waarin je doelgericht aan de slag gaat. Ze geeft je de ruimte om op je gemak te oefenen met nieuw gedrag en eigen praktijksituaties. Ook voorziet ze je van praktische tips waarmee je zelfverzekerd aan de slag kunt in de praktijk. Yvon stelt prikkelende vragen en laat je dingen beleven en ervaren, zodat je tot nieuwe inzichten komt. Zo zorgt ze ervoor dat je alles uit jezelf haalt wat erin zit! In de video vertelt ze meer over haar manier van lesgeven.

Thema's

Thema's