Bestuursacademie Nederland bereidt je succesvol voor op het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken van de

Thema's

Thema's

Bestuursacademie Nederland bereidt je succesvol voor op het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB

1 september 2021 wijzigt het Diplomastelsel Burgerzaken van onze partner NVVB. Om je succesvol voor te bereiden op de nieuwe examens biedt Bestuursacademie Nederland via de NVVB PublieksAcademie herziene modules aan.

Het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken

Het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie bestaat uit acht verschillende diplomalijnen. De diploma’s zullen NLQF-gecertificeerd zijn. Dit Nederlandse kwalificatieraamwerk geeft meer duidelijkheid en zekerheid over het niveau en de kwalificaties van overheidsprofessionals die betrokken zijn bij Burgerzaken. Maar dat vraagt wel om andere kwaliteitsnormen, nieuwe leerdoelen en aangepaste examens. Natuurlijk ontwikkelen wij modules die hier volledig op aansluiten. 
 

Een opleiding Burgerzaken bij Bestuursacademie Nederland

Door onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander in staat om in onze opleidingen de verbinding te leggen tussen theorie en praktijk. Onze docenten werken zelf in het vakgebied en weten dus alles af van Burgerzaken, inclusief de uitdagende opgaven waar je momenteel voor staat. Hierdoor kunnen zij de theorie met concrete voorbeelden heel herkenbaar maken en je optimaal ondersteunen bij het toepassen van de nieuwe kennis in je dagelijkse werkzaamheden. Jouw praktijk staat altijd centraal. Je krijgt alle ruimte om je eigen ervaringen en vraagstukken te delen. Omdat zowel de docent als je medecursisten in hetzelfde vakgebied werken, leidt dit regelmatig tot inspirerende discussies. 
 

Digitale lessen

De lessen van de modules voor de nieuwe diplomalijn Burgerzaken zullen wij in principe voor het grootste deel verzorgen via de virtual classroom. De docent geeft in dat geval op afstand les via een liveverbinding. Dat heeft de volgende voordelen: 

  • Geen reistijd (je volgt de opleiding thuis);
  • De opleiding gaat altijd door (geen minimale groepsgrootte als voorwaarde);
  • Goedkoper (je betaalt geen arrangementskosten, locatiekosten en reiskosten).


Meer informatie over de virtual classroom vind je hier.
 

Nu alvast verder werken aan je ontwikkeling?

We zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van de modules voor de nieuwe diplomalijn Burgerzaken. Wil je al eerder aan de slag met je eigen ontwikkeling? De komende periode bieden we nog gewoon onze Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ) en de MLO Burgerzaken aan. 

Thema's

Thema's